SP500 vs DAX, ΓΔ, EUROBANK (29/4/20), ΔΤΡ, GOLD, ΑΛΦΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ (30/4/20)

Ο πιο σημαντικός δείκτης της Αμερικάνικης αγοράς βρίσκεται μια μόλις συνεδρίαση πριν το 1ο του κλείσιμο πάνω από τον ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων παρέχοντας την 1η σαφή ένδειξη ότι αλλάζει και η μεσοπρόθεσμη τάση του.

Χθες έκλεισε στο 62% διόρθωσης όλης της πτώσης από το υψηλό έτους δοκιμάζοντας ακόμα και τον ΕΚΜΟ 200 ημερών για πρώτη φορά μετά την πιο απότομη πτώση της ιστορίας του.

Το ποσοστό διόρθωσης είναι μεγαλύτερο από τον Γερμανικό δείκτη που ακολουθεί σε απόσταση κι έφθασε αντίστοιχα στο 50% έχοντας αφήσει πίσω τον δικό μας δείκτη που ακόμα αγωνίζεται να φθάσει στο 38,2% μόλις.

Μια ενδιαφέρουσα κυματική εκτίμηση για τον ΓΔ από τον φίλο Διόφαντο μπορείτε να δείτε εδώ.

Πέραν των κυματικών εκτιμήσεων πάντως υπάρχει και μέγιστος στόχος του σχηματισμού αναστροφής που είναι ενεργοποιημένος από τις 6 Απριλίου.

Ο στόχος είναι εφικτός υπό την προϋπόθεση ότι ο SP500 δεν θα δει το 61,8% ως ανυπέρβλητη αντίσταση σε αυτό το ανοδικό, πράγμα πολύ πιθανό με βάση την συμπεριφορά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

GOLD (NEK)

EUROBANK UPD

ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΥΡΩΒ (LORAC)

ΑΛΦΑ καθοδικές αποκλίσεις

ΕΛΛΑΚΤΩΡ Ενεργοποίηση Δ.Κ, Διάσπαση τριγώνου  κι ή ματιά του Δ. Μαντούδη στα θεμελιώδη

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

 

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *