ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, GREK: Ψήνεται διόρθωση;

Η ημερήσια τάση παραμένει ανοδική με όρους fractals κι αλλάζει κάτω από τις 1290,10 μονάδες, σχεδόν 250 μονάδες δηλαδή χαμηλότερα. Η εικόνα έχει βελτιωθεί στις δυο τελευταίες συνεδριάσεις βοηθούμενη κι από το καλό κλίμα στις ξένες αγορές.

Οι 250 μονάδες βέβαια είναι απαγορευτική απόσταση για να θεωρήσουμε στοπ τις 1290 μονάδες που θα ήταν τεχνικά πιο σωστό. Το πρώτο ανησυχητικό σήμα θα είναι η απώλεια του ΕΚΜΟ 22 ημερών και το δεύτερο η διάσπαση του πρόσφατου χαμηλού στις 1413 μονάδες που πρέπει να θεωρείται στοπ αφού κάτω από εκεί θα έχουμε ενεργοποίηση σχηματισμού διπλής κορυφής, αν επαληθευτούν οι καθοδικές αποκλίσεις στα μικρότερα time frames που θα δούμε στη συνέχεια και δεν πάμε ψηλότερα. Στο ημερήσιο πάντως δεν έχουμε ακόμα απόκλιση.

Αν ξεκίνησε χθες διόρθωση στους αμερικανικούς δείκτες τότε ίσως να μην επιτευχθεί άμεσα ο στόχος του ανάστροφου ΩΚΩ που συμπίπτει σχεδόν με το 38,2% fibo διόρθωσης όλου του πτωτικού που δεν έχει καταφέρει ακόμα να φθάσει ο δείκτης όπως βλέπουμε στη μεγαλύτερη εικόνα.

Το 38,2% δεν έχει πιαστεί ούτε και στο GREK που δεν φαίνεται να έχει καν τον αέρα του FTSE. Η τάση εδώ είναι μεν ανοδική αλλά πιο οριακά και αλλάζει κάτω από το τελευταίο χαμηλό που συμπίπτει με τις 1413 μονάδες αφού τα low fractals εδώ διαφέρουν.

 

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *