ΕΛΛΑΚΤΩΡ vs ΑΒΑΞ: Πασχαλιάτικοι μποναμάδες – ΑΔΜΗΕ, Τ.Τ.Ε, ΑΛΦΑ, AEGEAN

Η απόκλιση έδειξε έγκαιρα την πιθανότητα αντίδρασης από τα νέα ιστορικά χαμηλά που με βάση τα όσα μπορώ να μετρήσω πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι κύμα 1 και αν βοηθήσει και το γενικότερο κλίμα θα μπορούσε μετά από μια όχι και πολύ βαθιά διόρθωση να δώσει τιμές προς την R.

Η διόρθωση από το υψηλό του 2020 έφθασε πολύ βαθύτερα από την αντίστοιχη της ΑΒΑΞ και η ανοδική διόρθωσή της  φαίνεται ότι υστερεί τουλάχιστον χρονικά.

Το τρίτο κύμα της  αντίδρασης της ΑΒΑΞ ξεπέρασε το 161,8% χωρίς να σταματήσει όπως λανθασμένα είχε εκτιμηθεί και πλέον προσεγγίζεται το 261,8% του πρώτου κύματος.

Και στα δυο χαρτιά έχουν αμειφθεί γενναιόδωρα όσοι τόλμησαν αγορές στα πρόσφατα χαμηλά κι αν είναι σωστή η εκτίμησή μου πως πάμε σε μια πρώτη 5κυματική αντίδραση φαίνεται να έχουν ανοδική συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΛ Επικαιροποίηση (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΑΔΜΗΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

AEGEAN

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *