ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (DORISAEL 10/4/20)

ΓΔ
Σε κίνηση αντίστοιχα με τον ΔΤΡ. Η μέτρηση μας δίνει στόχο κοντά στις 653μ.(38,2% του όλου καθοδικού). Για την ώρα έχει σταματήσει στην ισότητα του Α=C. Πιθανότητα να βλέπουμε ένα LD εναρκτήριο ανοδικό κύμα I (είναι νωρίς βέβαια ακόμα για να μιλάμε τόσο θετικά...;-))) Η το υποκύμα Α μια διορθωτικός ανοδικής κίνησης από την όλη κάθοδο που μπορεί να μας οδηγήσει στις 768μ.(61,8% της όλης καθόδου). Για την ώρα δεν θα πρέπει να χαθούν οι 566μ. Εκεί έχουμε την κορυφή του Ι, το 38,2% του όλου ανοδικού, το 61,8% από το τελευταίο ανοδικό, την γραμμή τάσης και το 161,8% από την τελευταία καθοδική κίνηση. Άρα αν ακολουθήσει αυτή την κίνηση και κοντοσταθεί στο 566μ θα είναι ένα καλό σημείο αγοράς.

Thumbnail

ΔΤΡ
Στο ωριαίο διάγραμμα σας παρουσιάζουμε πιθανή κίνηση και στόχο του 4/XX. Πιθανότητα, να βλέπουμε ένα τριγωνικό σχηματισμό με τελικό στόχο τις 400μ.(23,6% σύμφωνα με την μέτρηση μας) περίπου, με throw over του e.

Thumbnail

Δείτε και την μεσο-μακρο πρόθεσμη ματιά του φίλου Zelis για το γνωστό κύμα 2.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *