ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΟΤΕ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Οι τίτλοι με την πιο δυνατή αντίδραση – DAX

Οι τρεις μετοχές ξεχώρισαν με βάση την δυναμική της αντίδρασής ακόμα και με υπερκάλυψη του 62% όλου του πτωτικού κομματιού. Από εκεί και πέρα βέβαια αρχίζουν οι διαφορές και ως εκ τούτου η σειρά παρουσίασης από το καλύτερο προς το χειρότερο.

Η ΤΕΝΕΡΓ είναι η μόνη που παρέμεινε στα ψηλά και μάλιστα καθαρά άνω από τον εκθετικό κινητό (ΕΚΜΟ) των 20 εβδομάδων θέτοντας υπό αμφισβήτηση ακόμα και την καθοδική μεσοπρόθεσμη τάση της.

Στο ημερήσιο βέβαια είναι ξεκάθαρα ανοδική η τάση τόσο με βάση την υπέρβαση των τοπικών κορυφών όσο και των κρίσιμων κινητών ΕΚΜΟ 20, 100 και ΑΚΜΟ 200 (απλός κινητός).

Ο ΣΑΡ έφθασε ψηλά, ψηλότερα από όλους αλλά υποχώρησε κάτω από τον ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων.

Στο ημερήσιο είναι κι αυτός ανοδικός πάνω από τον ΕΚΜΟ 2Ο αλλά κόλλησε στον ΕΚΜΟ 100 και τον ΑΚΜΟ 200 που είναι πιο μεσοπρόθεσμοι. Το χαμηλό της πτώσης του φαίνεται σαν δώρο με βάση το κερί της αντίδρασης, για όποιους πρόλαβαν κι είχαν τα κότσια...

Ο ΟΤΕ τέλος έρχεται τρίτος αφού υποχώρησε ακριβώς στην αντίσταση του 62% χωρίς να αγγίξει τον ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων.

Στο ημερήσιο έχει επίσης υπερβεί δυο τοπικές κορυφές και τον ΕΚΜΟ 20 αλλά δεν έφθασε τους πιο μεσοπρόθεσμους κινητούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑDAX (DORISAEL)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *