EUROBANK: Η εκτίμηση του Goldfish – LAMDA DEVELOPMENT: Ρωγμές στα κόκκινα – ΟΤΕ: Πτωτικό σήμα

ΕΥΡΩΒ (Goldfish)

Είναι "υποχρεωμένη" αργά η γρήγορα να κάνει νεότερα ιστορικά χαμηλά (τα τελευταία της)... γιατί μετά από ένα συμμετρικό τρίγωνο' abcde ως 4άρι πρέπει να τελειώσει με ένα καθοδικό 5κυματικό. Αν το καθοδικό αυτό βγεί με επιμέρους 3κυματικά βγαίνει ως ''ending'' σε βάθος χρόνου. Αλλιώς θα κινηθεί σύντομα σε νεότερα χαμηλά κάνοντας τώρα το μικρό ''4'' και με το ''5'' νεότερα ιστορικά χαμηλά τα οποία θα είναι τα τελευταία της (όσο βαθιά και αν είναι η διόρθωση που θα ακολουθήσει μετά). Εν συντομία τα ανάλογα γραφήματα:

Thumbnail

Thumbnail

ΛΑΜΔΑ

Την τιμητική της με το τέλος του μήνα έχει η μετοχή αφού είναι η πρώτη που κατάφερε να παραβιάσει το υψηλότερο από τα δυο τελευταία ημερήσια τοπικά θψηλά αλλάζοντας και την τάση σε ανοδική βραχυπρόθεσμα με όρους fractals ...

...κι αυτό μετά την ανοδική απόκλιση του RSI αλλά και την υποδειγματική συμπεριφορά της στην γραμμή της μακροπρόθεσμης τάσης S νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Έχουμε πλέον τον πρώτο τίτλο που σπάει το απόλυτο κόκκινο στο πινακάκι μας αν και υπάρχουν κάποιες ελπίδες και στους δείκτες παρά το γεγονός ότι δεν βάλαμε το γνωστό γαλάζιο, όπως εξηγήθηκε στην προηγούμενη ανάρτηση. Ακόμα κι αν δεν επιβεβαιωθεί η αλλαγή τάσης στους δείκτες πάντως, θεωρώ θα έχουμε σίγουρα κι άλλο τοπικό υψηλό κοντά στα τρέχοντα επίπεδα το οποίο θα είναι το νέο όριο.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΤΕ Δ.Κ

ΒΙΟ (Goldfish)

ΓΔ (ELLIOTIX)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *