ΓΔ, ΔΤΡ, ΤτΕ, NASDAQ, ΟΠΑΠ: Με τη ματιά των φίλων του Soltrade

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Επικαιροποίηση της μέτρησης http://disq.us/p/282ze0t

ΓΔ (Tsaros)

NASDAQ (LAAPS)

ΔΤΡ (ΚΟΡΩΝΟΜΟΛΟΓΑ... ΠΟΤΕ?) DORISAEL

Το σκεπτικό μας ορίζεται από την μακροχρόνια εικόνα. Θεωρούμε ότι βρισκόμαστε εδώ και 6 χρόνια περίπου σε ένα καταληκτικό 5κυματικο. Ο στόχος με 5=1 είναι περίπου 245μ. (Τα abc θέλουν να δηλώσουν τον κυματισμό και μόνο). Ενώ θα πρέπει να προσέξουμε την πορτοκαλί γραμμή τασης που λειτουργεί ως αντίσταση στον δείκτη, για την ώρα.

Thumbnail

Στο μεσομακροχρόνιο διάστημα η μέτρηση μας είναι 3κυματικη και συγκεκριμένα της μορφής WXYXZ της καθοδικής κίνησης. Θεωρούμε ότι τα χαμηλά που γίνανε πρόσφατα είναι το εσωτερικό υποκυμα b του XX η το b υποκύμα ενός expanded τριγώνου. Το σενάριο μας θέλουμε να συμπίπτει και με τον κυματισμό του ΓΔ.

Thumbnail

Thumbnail

Στο 30λεπτο σας παρουσιάζουμε δύο σενάρια με την πιθανή τους κίνηση και στόχο. Το δεύτερο σενάριο έχει στόχο που συμπίπτει με το αρχικό μας σκεπτικό και έχει τις περισσότερες πιθανότητες να υλοποιηθεί ΠΑΝΤΑ με βάση την κυματική θεωρία.
1ο ΣΕΝΑΡΙΟ
Στόχος 219μ.

Thumbnail

2ο ΣΕΝΑΡΙΟ (expanded triangle)
Στόχος 245μ

Thumbnail

Τα χρονικά διαστήματα είναι δύσκολο να υπολογιστούν με την κυματική θεωρία, αν και αυθαίρετα, η προσωπική μου άποψη είναι ότι η ολοκλήρωση της καθοδικής κίνησης θα υλοποιηθεί στο τέλος του Ιουνίου του 2020 (Α' Εξάμηνο) περίπου.

Δείτε και την εκτίμηση του Διόφαντου γα τον ΔΤΡ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Παρακάτω στα σχόλια θα βρείτε κι ένα gallop αν θέλετε να συμμετάσχετε.

Ενδιαφέρον έχει και η κυματική εκτίμηση του φίλου elliotix για τον ΟΠΑΠ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

DAX (LAAPS)

ΔΕΗ (GOLDFISH)

ftse at close 30/3(zelis)

CENER (Goldfish)

ΜΥΤΙΛ (30/3), SP500 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *