FTSE: Σημειώσεις στη μικρή και τη μεγάλη εικόνα

Τα ιστορικά χαμηλά του δείκτη προσεγγίστηκαν και δεν θα ήταν καθόλου περίεργο να παραβιαστούν με την τροπή που παίρνει η πανδημία διεθνώς. Δεν φαίνεται μάλιστα στις ξένες μεγάλες αγορές κανένα φως ακόμα που θα μπορούσε να δώσει μια ανοδική διόρθωση αξιοπρεπούς έκτασης και διάρκειας.

Στο εβδομαδιαίο αλλά και στο ημερήσιο παρακάτω, βλέπουμε ότι δεδομένης της 6μηνης συσσώρευσης στα ψηλά τα σήματα εξόδου λόγω αλλαγής τάσης απεδείχθησαν σωτήρια για όσους τα πίστεψαν.

Η άνοδος των δυο τελευταίων συνεδριάσεων ήρθε σε τεχνικό σημείο που θα μπορούσαμε να πούμε ότι αφήνει περιθώριο αισιοδοξίας μια και φαίνεται να οφείλεται μια ανοδική αντίδραση αλλά αυτό θα ήταν δυνατόν αν είχαμε και αντίστοιχη αντίδραση στους αμερικανικούς δείκτες.

Ο δείκτης έχει αφήσει αρκετά gaps κατά την πτώση του κι από ότι φαίνεται θα αργήσει πολύ να κλείσει έστω και το πλησιέστερο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

DJIA (DORISAEL)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *