ΓΔ (Οδηγός επιβίωσης Νο2) Dorisael – ΔΤΡ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ (Διόφαντος) – ΟΠΑΠ

ΓΔ  Dorisael
Στην παρακάτω τεχνική ανάλυση του ΓΔ θα σας παρουσιάσουμε 4 σενάρια(2 τρικυματικά και 2 πεντακυματικά) στην μεσοβραχυχρόνια εικόνα, καθώς τους στόχους και την πιθανή κίνηση τους. Ακολουθούμε πίστα τον RSI και τις αναλογίες φιμπο, ενώ το σκεπτικό επηρεάστηκε από την δυνατή καθοδική κίνηση των τελευταίων ημερών (αφού 2αρια, 4αρια και Β η Χ ακολουθούν τις πιο μικρές αναλογίες), καθώς και από τους παγκόσμιους δείκτες DAX και DJ(Θεωρούμε ότι βρίσκονται και οι δύο σε διορθωτική κίνηση του C/Υ του μεγάλου 4). Προσπάθησα να αφήσω απέξω την ελληνική πραγματικότητα.
Η σειρά των σεναρίων έγινε με βάση τους στόχους από το μεγαλύτερο στο μικρότερο και όχι με την πιθανότητα υλοποίησης τους. Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι τα δύο 3κυματικά σενάρια συμπίπτουν και με τους στόχους του 3ου και 4ου σεναρίου της προηγούμενης δημοσίευσης, ενώ οι στόχοι των 5κυματικών δεν συμπίπτουν σχεδόν πουθενά. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα 5κυματικα είναι εσωτερικά ενός ανεξάρτητου κύματος Α, που η συνέχεια του θα έχει το Β και επειτα το C, δηλαδή θα μας οδηγήσουν σε νέα ιστορικά χαμηλά . Αντίθετα τα 3κυματικά φαίνεται ότι ολοκληρώνουν την όλη διορθωτική κίνηση, από το όλο ανοδικό του 2016.

1ο ΣΕΝΑΡΙΟ (5κυματικό) Στόχος 564-565μ.

Thumbnail

2ο ΣΕΝΑΡΙΟ (5κυματικό)  Στόχος 435μ

3ο ΣΕΝΑΡΙΟ (3κυματικό) Ζώνη τιμών 480-490μ

Thumbnail

4ο ΣΕΝΑΡΙΟ (3κυματικό) Στόχος 2=1=420μ.

Thumbnail

Προσωπική μου άποψη τα 5κυματικά σενάρια έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα, με το 2ο Σενάριο να το θεωρώ πιο πιθανό.
Τα παραπάνω διαγράμματα έγιναν για εκπαιδευτικούς λόγους, καθώς και για ανταλλαγή απόψεων με φίλους που γνωρίζουν τεχνική και κυματική ανάλυση.
Όσοι δεν γνωρίζουν καλό είναι να μην ακολουθήσουν τους στόχους απόλυτα.

ΔΤΡ Επικαιροποίηση (Διόφαντος)

ΕΛΛΑΚΤΩΡ (Διόφαντος)

Thumbnail

ΟΠΑΠ

Εντυπωσιακό χθες το γύρισμα ακριβώς στο κλείσιμο του ανοδικού χάσματος των τιμών μετά τις ευρωεκλογές είχε σαν αποτέλεσμα να μην δοκιμαστεί η στήριξη από την ανοδική γραμμή τάσης από τα χαμηλά του 2016.

Μια αισιόδοξη ματιά λέει ότι μπορεί και να τέλειωσε είτε ένα πεντακυματικό είτε τρικυματικό διορθωτικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

3Ε Δ.Κ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *