ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Ανασκόπηση, Σενάρια

Η ανάλυση του φίλου Θοδωρή (Dorisael) επελέγη για κύριο θέμα της ανάρτησης αυτής:

ΓΔ (ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ)
Ξεκινάμε από την μακροχρόνια εικόνα και έχουμε ως βασικό σενάριο ότι η διορθωτική κίνηση ABC έληξε το 2016. Το να δούμε τις 325μ. και να κάνουμε νέα ιστορικά χαμηλά δίνω λιγότερες πιθανότητες να συμβεί.

Thumbnail

Παρακάτω θα δούμε κάποια σενάρια, όχι με βάση τις πιθανότητες, αλλά με τους στόχους ολοκλήρωσης της διόρθωσης από τον μεγαλύτερο στον μικρότερο στόχο.
1ο ΣΕΝΑΡΙΟ (φυσιολογικό σενάριο)
Στόχος 665μ.με 645μ.

Thumbnail

2ο ΣΕΝΑΡΙΟ (running flat)
Στόχος 600μ.

Thumbnail

3ο ΣΕΝΑΡΙΟ (expanded flat)
Στόχος 488μ.

Thumbnail

4ο ΣΕΝΑΡΙΟ (expanded flat)
Στόχος 417μ.

Thumbnail

Στην ημερήσια εικόνα γίνεται προσπάθεια μέτρησης του καθοδικού των τελευταίων ημερών με στόχο τις 665μ. και 645μ. περίπου. Η μέτρηση θα αλλάξει αν ο RSI κάνει νέα χαμηλά. Θα πρέπει να κρατηθεί η διαφωνία για να έχουμε κάποια αντίδραση ως 4 η Β.

Thumbnail

Αν δεν έχουμε καμία αντίδραση στις μονάδες που αναφερθήκαμε το σενάριο των ιστορικών χαμηλών θα έρχεται όλο και πιο κοντά.

Στο μεταξύ είχα ετοιμάσει κάποιες ζωγραφιές αναφορικά κυρίως με κάποιες γραμμές παλιές, πολύ παλιές (V) που δεν πίστευα ότι θα μας ξαναπασχολήσουν ως πιθανές στηρίξεις. Κάποια επίπεδα βλέπω να ταιριάζουν με του Θοδωρή...

Τα πιθανότερα για μένα σενάρια είναι να διορθώνουμε τη κίνηση είτε από τις 592,70, όσο αυτό το επίπεδο δεν διασπάται πτωτικά, είτε από τις 420,82 αλλά αυτό θα το αποφασίσουν οι Αμερικάνοι νομίζω...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΧΑΕ (Goldfish)

ΑΡΑΙΓ

ΕΛΧΑ (ΛΟΥΚΑΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *