Σενάρια για τον ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ από GOLDFISH (28/2/20) και GERIS (3/3/20)

Με μια συνεδρίαση καθυστέρηση θα δούμε ένα μικρό μέρος του χθεσινού ενημερωτικού της Vital Finance δια χειρός Goldfish όπως πάντα για τον ΓΔ.

Ο Γ. Δείκτης έπιασε τον καθοδικό του στόχο μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Το βασικό, σε βραχυχρόνιο ορίζοντα, είναι να αντιδράσει άμεσα ανοδικά και σε δεύτερο χρόνο να αποφύγει τα νεότερα τοπικά χαμηλά. Θέλουμε, δηλαδή, να τον δούμε να διατηρεί την 3κυματική δομή κίνησης (abc). Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπερβεί σταδιακά τις 798 μονάδες (βασικό μας σενάριο):

Αν δεν τα καταφέρει και σημειώσει νεότερα τοπικά χαμηλά τότε εκτιμούμε ότι μπορούν να ενεργοποιηθούν και ιδιαίτερα αρνητικοί σχηματισμοί που θα αμφισβητήσουν ακόμα και τα τελευταία ιστορικά χαμηλά. Το θεωρητικό αυτό ενδεχόμενο θα αναλυθεί μόνο αν προκύψουν νεότερα τοπικά χαμηλά λαμβάνοντας υπ όψιν και την γενικότερη εικόνα στις διεθνείς αγορές.

Το σενάριο του GERIS είναι κι εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ μεσοπρόθεσμο σενάριο (GOLDFISH)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *