ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Που είναι ο πάτος;

Το χειρότερο εβδομαδιαίο κερί από την 2η εβδομάδα του Δεκεμβρίου του 2014 κατάφερε να αλλάξει και την εβδομαδιαία και την μηνιαία τάση στην αγορά που μπήκε σε περιπέτεια με άγνωστη κατάληξη σε αρμονία με τις ξένες αγορές και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν σταματήσουν αυτές ανεξάρτητα από τις όποιες εκτιμήσεις μέσω κυματικών σεναρίων και θεωρητικών στηρίξεων όπως αυτά (ές) στα διαγράμματα που ακολουθούν.

Το καλό είναι ότι στους Αμερικανικούς δείκτες είχαμε σημαντική ανάκαμψη οπότε είναι πιθανό να δούμε κάποια αντίδραση τουλάχιστον και στη δική μας.

Στο ημερήσιο έχουμε ήδη 6 πτωτικά gaps ανοιχτά που δεν ξέρω πότε θα τραβήξουν την προσοχή από τα ανοδικά που επίσης βλέπουμε παρακάτω.

Ο εβδομαδιαίος κι ο ημερήσιος RSI ομόφωνα πιθανολογούν βάσιμα μια αντίδραση τουλάχιστον αλλά έχουν δει τόσα τα μάτια μας.

Το μόνο από τα συστήματα τάσης που έχουν κατά καιρούς αναφερθεί ως σχετικά αξιόπιστα για τον ΓΔ και τον FTSE εδώ, το οποίο δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει την αλλαγή της μεσομακροπρόθεσμης τάσης (δεν πρόλαβε) είναι η διάσπαση του εβδομαδιαίου εκθετικού κινητού (ΕΚΜΟ) 20 από τον ΕΚΜΟ 22. Θα τους δούμε την ερχόμενη Παρασκευή πλέον...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΛΠ (Laaps)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *