ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Στο βαθύ κόκκινο

Προπομπός κυριολεκτικά για το γύρισμα της κύριας τάσης σε όλη την αγορά αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων η παραβίαση πριν δυο εβδομάδες του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία ως τότε εβδομαδιαία low fractals στα 815,35 ευρώ έστω κι αν το αμέσως επόμενο εβδομαδιαίο κερί πήγε να θολώσει τα νερά. Στο κερί που προηγήθηκε ήρθε και η απόλυτη επιβεβαίωση ότι η κύρια τάση του δείκτη άλλαξε. Το τελευταίο δραματικό κερί αφορούσε ως γνωστόν όλη την αγορά αφού κατάφερε να αλλάξει τόσο την εβδομαδιαία όσο και την  μηνιαία τάση σε καθοδική με την διάσπαση των χαμηλών του Αυγούστου και στον ΓΔ και τον FTSE.

Οι τιμές βρίσκονται πλέον στα χαμηλά του Μαΐου έχοντας κλείσει σαρωτικά κάθε gap ανοδικό που είχε μείνει ανοιχτό  από τότε. Από τις μετοχές του δείκτη τα μηνιαία διαγράμματα των οποίων βλέπουμε παρακάτω, την πιο βαθιά διόρθωση ακόμα μια φορά είδε ως τώρα η ΕΥΡΩΒ ενώ η ΕΤΕ είναι η μόνη που δεν διέσπασε τα χαμηλά του Αυγούστου.

Για το τι μπορεί να δούμε στη συνέχεια δεν έχω πραγματικά ιδέα κι επέλεξα δυο σχόλια που αναρτήθηκαν από φίλους του soltrade χθες μετά το κλείσιμο της αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ (ΤΣΑΡΟΣ)

ΓΔ (ΘΟΔΩΡΗΣ), (TSAROS)

FTSEM (TASOS), (TSAROS), (ΘΟΔΩΡΗΣ)

Συζήτηση για ΜΥΤΙΛ με πολλά σχόλια φίλων του μπλογκ για ΜΥΤΙΛ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *