ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Επικαιροποιήσεις στο κόκκινο

ΕΤΕ 

Επικαιροποίηση ανάρτησης 9/2/19

Πλήρης επιβεβαίωση της αλλαγής της ημερήσιας τάσης σε καθοδική πριν από 7 συνεδριάσεις με ενεργοποίηση δυο σχηματισμών διπλής κορυφής (Δ.Κ) και στόχους που φθάνουν και στο κλείσιμο του ανοδικού gap της 11/10/19. Η τάση αλλάζει πλέον πάνω από τα 2,97 ευρώ.

Αλλαγή τάσης τυπικά έστω έχουμε και στο εβδομαδιαίο με επόμενη στήριξη το τοπικό χαμηλό στα 2,71 ευρώ. Η S δοκιμάζεται ήδη και διασπάστηκε με την πρώτη προσπάθεια όπως πιστεύαμε, αν και η εβδομάδα είναι ακόμα στις αρχές της. Ενδιαφέρον στην μεσοπρόθεσμη εικόνα παρουσιάζει η πιθανότητα να δούμε τη δημιουργία του δεξιού ώμου ενός μεγάλου σχηματισμού μακροπρόθεσμης αναστροφής.

Δείτε και τις εκτιμήσεις του φίλου Διόφαντου για την ΕΤΕ.

ΜΥΤΙΛ

Επικαιροποίηση ανάρτησης 31/1/2020

Εδώ η διόρθωση συνεχίζεται με όλο κι χαμηλότερες τιμές που επιβεβαιώνουν την εκτίμηση της τελευταίας ανάρτησης ότι οι τιμές βρίσκονται σε καθοδική τάση τόσο στο βραχυπρόθεσμο όσο και το μεσοπρόθεσμο ορίζοντα. Το ανοδικό gap των ευρωεκλογών έκλεισε και η προσοχή στρέφεται στα επόμενα εβδομαδιαία low fractals 8.74 & 8.63ε και στην ανοδική γραμμή μακροπρόθεσμης τάσης την S που καθίσταται όλο και πιο πιθανό να δοκιμαστεί.

Στα διαγράμματα σημειώνονται τόσο ο στόχος της Δ.Κ που ενεργοποιήθηκε σήμερα με τη διάσπαση των 9,16 ευρώ όσο και κάποιοι πιθανοί στόχοι από ισότητες των πτωτικών κυμάτων, αρχικά στην περιοχή των 8,40 και στη συνέχεια λίγο πάνω από τα 8,00 ευρώ. Μόνο η ανοδική απόκλιση του ημερήσιου αφήνει κάποιες ελπίδες για ανακοπή της πτώσης. Η ημερήσια τάση αλλάζει πάνω από τα 9,67 ευρώ όπου ακυρώνεται κι η Δ.Κ.

Δείτε και μια κυματική εκτίμηση για ΜΥΤΙΛ από τον φίλο Dorisael.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΟΗ (DORISAEL)

ΑΛΦΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *