ΤΙΤΑΝ, ΑΔΜΗΕ, ΛΑΜΔΑ, EUROBANK, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΛΠΕ, ΜΟΗ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΙΚΤΙΝΟΣ, ΜΙΓ, 3Ε, ΔΤΡ, ΕΤΕ, ΓΔ: Με τη ματιά των φίλων του soltrade

ΤΙΤΑΝ

Καθοδική  τάση αλλά η προσέγγιση σημαντικών στηρίξεων σε συνδυασμό με ανοδική απόκλιση στον RSI κάνει πολύ πιθανή μια αντίδραση τουλάχιστον.

ΑΔΜΗΕ

Επίτευξη του μέγιστου στόχου της διάσπασης (και αυτού) του τριγώνου και νέα ιστορικά υψηλά για τη μετοχή που είναι σε ανοδική τάση σε όλα τα χρονοπαράθυρα.

upd 14/2/20

Τα όρια του ημερήσιου εξαντλήθηκαν στο τρίγωνο της ανάρτησης. Στο εβδομαδιαίο όμως αν σχεδιαστική αδεία αυτό το δούμε σαν χερούλι (για την κούπα δεν τίθεται θέμα) ο μέγιστος στόχος πάει στα 3,12...

Ανοδική διάσπαση στη ΛΑΜΔΑ με αντίδραση από τα 7,91 ευρώ για 3ο κερί αυτό τον μήνα ή καλύτερα 4ο αν υπολογίσουμε και το χαμηλό στα 9,84 ευρώ της Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

IKTINΕΥΡΩΒ, ΜΙΓ , ΓΕΚΤΕΡΝΑ  (DORISAEL)

ΔΤΡ, ΕΤΕ  (ΤΕΟ)

Επικαιροποίηση ΓΔ 14/2 ΕΤΕ  , ΓΔ 13/2, ΔΤΡ , ΜΥΤΙΛ  (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΛΛΑΚΤΩΡ (LAAPS). (GPAP90)

ΕΛΠΕΒΙΟ , ΜΟΗΓΕΚΤΕΡΝΑ , ΓΔ 14/2  (LAAPS)

ΓΔ , ΕΥΡΩΒ , ΕΛΛΑΚΤΩΡ  14/2 (ΤΑΣΟΣ)

ΕΥΡΩΒ 14/2 (ΤΣΑΡΟΣ),(REBEL)

FTSE 14/2 (REBEL)

MOH (FASOKINIGOS)

FTSE Δ.Π

ΔΤΡ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *