ALPHA BANK: Τέλος των εκπτώσεων;

Οι διασπάσεις των σχηματισμών που έδιναν τους πτωτικούς στόχους που αναφέρθηκαν στην τελευταία ανάρτηση, χρειάστηκαν δυο μέρες ισχυρής αντίδρασης για να ακυρωθούν. Η αντίδραση αυτή έγινε από τα επίπεδα που επίσης αναφέρθηκαν - κατά σύμπτωση(;)- με ακρίβεια στην ίδια ανάρτηση και αποτέλεσαν τον οδικό χάρτη για τα κρίσιμα σημεία τις επόμενες συνεδριάσεις.

Μια ακόμα σύμπτωση πέραν των όσων είχαν παρουσιαστεί, που δικαιολογεί την περιοχή του τελευταίου χαμηλού σαν περιοχή αντίδρασης είναι και η ισότητα του τρίτου πτωτικού κύματος με το πρώτο κάτω από την οποία έχουμε μόνο δυο μικρές ακίδες.

Με τη λογική όμως ότι τελικά διασπάστηκε και το εβδομαδιαίο χαμηλό στα 1,738 που επίσης αναφερόταν σκέφτηκα να μην δώσω ιδιαίτερη σημασία σε όλες αυτές τις συμπτώσεις, οπότε περίμενα να ενισχύσω τη μικρή long θέση μου όχι στο 1,71 αλλά στα 1,66 ευρώ του επόμενου στόχου. Όποιος θέλει τα πολλά ...

Τώρα ο μόνο ενεργοποιημένος σχηματισμός είναι εκείνος ο ανάποδος ΩΚΩ από τα παλιά όπως βλέπουμε στο διάγραμμα των τελευταίων 8-9 μηνών με τους στόχους του να ξεπερνούν τα 2 ευρώ αλλά από ότι φαίνεται χρειάζονται πολλή υπομονή αφού 4 μήνες μετά την ενεργοποίησή του δεν έφθασε καν μέχρι τον ενδιάμεσο στόχο  στα 2 ευρώ.

Σίγουρα δεν θα ήταν καλό να κολλήσει για πολύ στη κόκκινη κατερχόμενη γραμμή τάσης κάτω από την οποία δεν μπορεί παρά να θεωρούμε το χαρτί σε καθοδική τάση.

Δείτε και μια ενδιαφέρουσα σκέψη του Λουκά εδώ και του goldfish εδώ  .

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΡΩΒ (REBEL)

ΕΛΛΑΚΤΩΡ (B. WUFFETT), (TASOS), (DORISAEL), (IMALES), (TEO), (SOLWN)

ΓΔ 13/2 15:30 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΜΥΤΙΛ (DORISAEL), (TEO)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *