ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Η κύρια τάση παραμένει ανοδική

Η διόρθωση έφθασε τις τιμές περίπου στα μισά από το τελευταίο εβδομαδιαίο τοπικό χαμηλό του Δεκεμβρίου. Για δεύτερη εβδομάδα οι τιμές τσεκάρουν την γραμμή του πιθανού ανάστροφου ΩΚΩ στην μεγάλη εικόνα χωρίς να αγγίξουν καν τον εκθετικό των 20 εβδομάδων που χρησιμοποιούμε σαν πρώτο καμπανάκι για πιθανή αλλαγή τάσης. Οι γραμμές τάσης S και Σ1 παραμένουν ακόμα χωρίς επαφή με τα εβδομαδιαία κεριά και τα εβδομαδιαία σημαντικά τοπικά χαμηλά παραμένουν πολύ μακριά οπότε μπορούμε να θεωρούμε την τάση ξεκάθαρα ανοδική.

Στο ημερήσιο η αντίδραση συνεχίστηκε κι εντάθηκε σήμερα αφήνοντας κι ένα ανοδικό χάσμα στο άνοιγμα. Τα δυο τελευταία χαμηλά της 3 και 10/2/20 θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε ένα σχηματισμό διπλού πυθμένα δίνοντας το τεχνικό έναυσμα για επιστροφή στα πρόσφατα υψηλά της 24/1/20.

Πλέον η περιοχή των 2252-3 μονάδων φαίνεται να παρέχει μια στήριξη που αν διασπαστεί θα έχουμε ενεργοποίηση του ΩΚΩ με στόχους έως και χαμηλότερα των 2150 μονάδων, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις σε σχόλια των τελευταίων συνεδριάσεων μετά την τελευταία ανασκόπηση. Αν αυτή η περιοχή αντέξει τελικά δεν μπορούμε να μιλάμε για καθοδική τάση ούτε καν στο ημερήσιο.

Ο ADX δεν δείχνει να είναι ισχυρή τάση  η καθοδική τάση (σύμφωνα με τους DI) και στους άλλους δυο ταλαντωτές καταγράφεται κρυφή απόκλιση ως προς τη σοβαρή ανοδική απόκλιση των τιμών σε σχέση με το χαμηλό του Δεκεμβρίου που μπορεί επίσης να έχει τη σημασία της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), (Goldfish)

ΑΔΜΗΕ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *