ALPHA BANK: Σε καθοδική τάση

Διάσπαση σήμερα της κάτω γραμμής του τριγώνου ή γραμμής λαιμού του ΩΚΩ  αλλά και των 1,61 ευρώ που σημαίνει και ενεργοποίηση του σχηματισμού διπλής κορυφής (Δ.Κ). Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει την ένδειξη του ADX που την αμφισβήτησα όπως ανέφερα στην τελευταία ανασκόπηση. Από ότι φαίνεται οι φίλοι μας SPAND και Διόφαντος είχαν δει καλύτερα τη συνέχεια χωρίς να περιμένουν να δουν τις σημερινές διασπάσεις όπως εγώ.

Οι ενδιάμεσοι στόχοι των σχηματισμών που ενεργοποιήθηκαν δείχνουν την περιοχή του απλού διακοσάρη στα 1,66 ευρώ περίπου, ενώ οι κατώτατοι στόχοι είναι λίγο κάτω από τα 1,60 ευρώ. Ο RSI στο ημερήσιο όμως δείχνει να βιάζεται και εμφανίζει κρυφή απόκλιση από το αντίστοιχο χαμηλό της 8/10/19 που θα δούμε αν έχει κάποια σημασία, με αποτέλεσμα να εισέρχεται στην υπερπωλημένη ζώνη τιμών, οπότε θεωρώ πολύ πιθανή μια αντίδραση σύντομα πιθανότατα πριν δούμε τον διακοσάρη κ.μ.ο.

Η ημερήσια τάση είχε γίνει καθοδική και με όρους FRACTALS για την δε εβδομαδιαία τάση τυπικά άλλαξε σήμερα αν και θα περιμένω να δω διάσπαση και του χαμηλού του Νοέμβρη στα 1,738 ευρώ. Από τον Απρίλιο πάντως οπότε η τάση έγινε ανοδική με όρους FRACTALS είναι η πρώτη φορά που έχουμε διάσπαση του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά εβδομαδιαία χαμηλά.

Μια ακόμη στήριξη η τελευταία πριν τα 1,66 ευρώ είναι η ανερχόμενη γραμμή τάσης S  του εβδομαδιαίου που θα θα την τεστάρουν οι τιμές  αν συνεχίσουν αυτή την εβδομάδα προς τους στόχους που προαναφέρθησαν στα 1,71 ευρώ .

Η περιοχή των 1,71 ευρώ συμπίπτει και με το πρώτο fibo cluster που βλέπουμε στο μηνιαίο διάγραμμα. Η γραμμή τάσης εδώ δείχνει να διασπάται νωρίτερα αλλά ο μήνας έίναι ακόμα στην αρχή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΥΤΙΛ 6/2ΓΔ, ΔΤΡ, ΑΛΦΑ 5/2 (SPAND)

ΓΔ (ΝΕΚ)

ΔΡΟΜΕΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ Τ.)

ΠΕΙΡ (ΤΕΟ)

ΜΥΤΙΛ (Chaotic George)

FTSE (OPTIMIST)

ΕΛΠΕ (LAAPS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *