MOTOR OIL, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΠΛΑΙΣΙΟ

Σαφέστατα ανοδική μεν αλλά μόνο στη μεγάλη εικόνα καθώς έχουν διασπαστεί οριζόντιες στηρίξεις σε εβδομαδιαίο και ημερήσιο όπου πλέον η τάση με όρους fractals είναι καθοδική.

Τυχόν απώλεια της στήριξης από την ανερχόμενη γραμμή τάσης εκτιμώ ότι θα θέσει στο προσκήνιο μια δοκιμασία της επόμενης στήριξης στα 19,12 δυρώ όπου και το πλησιέστερο μηνιαίο low fractal.

Διάσπαση της γραμμής λαιμού του ΩΚΩ θεωρητικά θέτει μέγιστο στόχο λίγο πάνω από τα 18,00 ευρώ.

Για να αλλάξει η τεχνική εικόνα απαιτείται τουλάχιστον η ανοδική διάσπαση της κατερχόμενης κόκκινης γραμμής τάσης.

ΤΕΝΕΡΓ

Επίτευξη και του τελευταίου ανοδικού στόχου και η απόκλιση προδιαθέτει σε μικρή έστω διόρθωση που αν δεν διασπάσει τα 8,07 ευρώ δεν αλλάζει ούτε την βραχυπρόθεσμη τάση.

ΠΛΑΙΣΙΟ

Πιθανό να έχουμε σε εξέλιξη σχηματισμό ανοδικής αντιστροφής αφού φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε η κούπα και αναμένουμε να δούμε αν φτιάχνεται το απαραίτητο χερούλι της ή επιστρέφουν οι τιμές στον πρόσφατο πυθμένα. Η τάση είναι ανοδική μόνο στο βραχυπρόθεσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ΤΣΑΡΟΣ)

ΚΑΜΠ (ΔΙΟΜΗΔΗΣ)

ΕΛΛΑΚΤΩΡ (ΛΟΥΚΑΣ)

ΔΤΡ (ΤΕΟ), (goldfish)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *