ALPHA BANK: Σε αναζήτηση τάσης

Η πλάγια κίνηση συνεχίζεται σε βαθμό που να μην υπάρχει ουσιαστικά κανένα νέο στοιχείο από όσα αναφέρονταν στην ανάρτηση της 16/1/20. Η τάση σύμφωνα με τον ADΧ είναι ισχυρή και καθοδική αλλά οι τιμές δεν το επιβεβαιώνουν καθώς δεν επέστρεψαν στην γραμμή λαιμού του πιθανού ΩΚΩ με εξαίρεση τα δευτερόλεπτα της εσφαλμένης εντολής που έδωσε μια ακίδα (κάτω σκιά) ως τα 1,76 ευρώ στο κερί της 17/1/20.

Ως επιβεβαίωση θα μπορούσε να θεωρηθεί τυχόν κίνηση κάτω από τα 1,808 ευρώ και πολύ περισσότερο προσέγγιση της γραμμής λαιμού που είναι η κάτω γραμμή του τριγώνου.

Έτσι ο μόνος σχηματισμός που παραμένει ενεργοποιημένος είναι πάντα ο ανάστροφος ΩΚΩ που δεν κατάφερε ωστόσο να δώσει κίνηση ούτε μέχρι τον ενδιάμεσο στόχο.

Πρακτικά οι τιμές κινούνται επί ένα τρίμηνο μέσα στο τρίγωνο που φαίνεται καλά και στο εβδομαδιαίο διάγραμμα στο οποίο η τάση γίνεται καθοδική κάτω από τα 1,738 ευρώ με όρους fractals, σύμφωνα με τους οποίους παραμένει ανοδική από τις αρχές Απριλίου.

Πολύ ενδιαφέρουσες κι οι αναλύσεις  του φίλου ΔΙΟΦΑΝΤΟΥ καθώς και  του φίλου Παντελή για την μετοχή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (SPAND)

ΕΥΠΙΚ Ματιές στη μικρή και μεγάλη εικόνα και τα θεμελιώδη του ΟΑΚ και του Ρεαλιστή, καθώς και του optimist.

ΔΡΟΜΕΑΣ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *