ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, DAX, SP500: Τα όρια ανησυχίας

Η τάση στο εβδομαδιαίο εξακολουθεί είναι φουλ ανοδική και για να προβληματίσει θα πρέπει οι τιμές να βγουν από το μπλε και το πράσινο ανοδικό κανάλι και να διασπάσουν το χαμηλό του Νοεμβρίου.

Στο ημερήσιο οι μέγιστοι στόχοι του ανάστροφου ΩΚΩ προσεγγίστηκαν στο 1% περίπου πριν τη σημερινή διόρθωση που δεν διέσπασε απολύτως τίποτα, αντίθετα έδειξε αντίδραση μόλις το χαμηλό ημέρας άγγιξε την πιο βραχυπρόθεσμη ανοδική γραμμή τάσης. Η οριζόντια στήριξη βρίσκεται στις 2255 μονάδες και μόνο κάτω από αυτό το επίπεδο μπορούμε να μιλάμε για αλλαγή τάσης.

Η διόρθωση δείχνει ως τώρα να οφείλεται στην διόρθωση των μεγάλων ξένων δεικτών. όπως του DAX που επίσης σταμάτησε σήμερα στην σύντομη ανοδική γραμμή τάσης με την τάση στο ημερήσιο να αλλάζει κάτω από τις 13106,27 μονάδες που είναι πολύ πιθανόν να δοκιμαστούν αύριο.

Στη μεσοπρόθεσμο η τάση αλλάζει κάτω από τι 12896 μονάδες. Ως τότε θεωρείται ξεκάθαρα ανοδική με τον ανάστροφο ΩΚΩ ενεργοποιημένο.

Όλα εξαρτώνται βέβαια από τον δείκτη των δεικτών που δίνει μάχη πάνω στην πιο βραχυπρόθεσμη ανοδική γραμμή τάσης, 3 μόλις συνεδριάσεις από το τελευταίο του ιστορικό υψηλό. Η ημερήσια τάση εδώ αλλάζει κάτω από τις 3126 μονάδες χωρίς όμως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση να αλλάζει κάτι καθοριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (GOLDFISH)

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

ΑΤΤ (ΤΕΟ)

ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *