ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Οι πρώτες 10 συνεδριάσεις

Κάτι λιγότερο από 2% είναι τα κέρδη του ΓΔ είναι τα κέρδη των 10 πρώτων συνεδριάσεων για τον ΓΔ που κινείται προς τους στόχους που είχαν αναφερθεί στην ανάρτηση της πρωτοχρονιάς και τους έχουμε δει και σε κάποιες κυματικές αναλύσεις των φίλων μας πρόσφατα. Η τιμή του υπερέβη ήδη τους ενδιάμεσους στόχους τους και χρειάζεται μια άνοδο λίγο πάνω από 1% για να πιάσει και τους μέγιστους.

Στην ίδια ανάρτηση είχε γίνει μια σύγκριση μέσω διαγραμμάτων με τις τιμές στα υψηλά του 2014 που είχαν οι δείκτες αλλά και αρκετές μετοχές. Στο πινακάκι που ακολουθεί μπορούμε να δούμε και πόσο απέχουν ή πόσο έχουν ξεπεράσει ποσοστιαία τα ψηλά του Μάρτη του 2014 που χρησιμοποιούνται ως σημείο αναφοράς, τρεις δείκτες και 30 μετοχές που μας απασχολούν πιο συχνά. Από το πινακάκι προκύπτει το γιατί κατά την άποψή μου απέχουμε πάρα πολύ από τις τιμές εκείνης της περιόδου. Αρκεί να σκεφτείς πόσο ακόμα πρέπει να ανέβουν τα βαριά χαρτιά κι οι τράπεζες με τα τόσα προβλήματα.

Βέβαια σε αντίθεση με τα σενάρια των γνωστών πιθανών πτωτικών σχηματισμών Που ακυρώθηκαν ή δεν λένε να ενεργοποιηθούν υπάρχουν σχηματισμοί που επιτρέπουν σκέψεις για άνοδο σε ενδιάμεσα επίπεδα όπως εκείνος ο γνωστός πιθανός ανεστραμμένος ΩΚΩ που μας θυμίζει με τον τρόπο του παρακάτω ο φίλος Τεο.

Thumbnail

Παρά το γεγονός ότι ως σχηματισμός αυτός έχει θέματα όπως ο δυσανάλογα μικρός δεξιός ώμος, εκτιμάται ότι οι  1013 μονάδες μπορούν να προσεγγιστούν αν διατηρηθεί το ευνοϊκό κλίμα στις ξένες αγορές και δούμε κι εδώ μερικές υπερβολές.

Αυτό που πρέπει να υπερβάλλει περισσότερο για να δούμε τέτοια άνοδο είναι βέβαια ο δείκτης τραπεζών  που τεχνικά επίσης δικαιολογεί με ένα αντίστοιχο σχηματισμό μια κίνηση ως και περίπου 17% υψηλότερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΥΤΙΛ UPD

INTARLOT (LAAPS), (SOLWN)

INTKA (TEO)

FTSE (ZELIS)

ΓΔ (SPAND)

ΜΠΕΛΑ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *