Σημειώσεις για ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΕΧΑΕ

Μετά από κάμποσο καιρό με τις τιμές στα όρια των σχηματισμών με πλάγια κίνηση, η ενεργοποίηση του αν. ΩΚΩ με ανοδική διάσπαση της γραμμής λαιμού δείχνει σαν το πιο πιθανό σενάριο. Με το κερί της Παρασκευής η ανοδική τάση δείχνει να επιβεβαιώνεται.

Δειτε και την άποψη του φίλου laaps για η μετοχή.

Δείτε και την πολύ ενδιαφέρουσα άποψη του spand για τον ΜΥΤΙΛ. Δείτε επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα συσχέτιση της μετοχής με την ALCOA από τον φίλο Chaotic George.

Στην ΕΛΧΑ φαίνεται επίσης να έχουμε ανοδική συνέχεια μετά την ανοδική διάσπαση

Μια ματιά στη μεγαλύτερη εικόνα επιτρέπει σκέψεις για μεγάλα πράγματα ΑΝ και ΕΦ'ΟΣΟΝ...

Δείτε και τη ματιά του Λουκά στο χαρτί.

Στην ΕΧΑΕ υπολείπονται κάτι ψιλά για την επίτευξη του μικρότερου σχηματισμού διπλού πυθμένα (ΔΠ2) ενώ με σταθερή υπέρβαση των 4,88 ευρώ ενεργοποιε΄ται κι ο πολύ μεγαλύτερος Δ.Π 1. Η τάση είναι ξεκάθαρα ανοδική σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο και βέβαια η ώρα δοκιμασίας της κόκκινης πτωτικής γραμμής τάσης πλησιάζει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΤΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΠΕΙΡ (ΤΕΟ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *