COCA COLA 3E, ALPHA BANK: Σημειώσεις στη μικρή και τη μεγάλη εικόνα

Υπέρβαση χθες της διπλής κορυφής και ακύρωσή της αν και βασικά την έκανε τη "δουλειά" της στέλνοντας τις τιμές κάπου μεταξύ του ενδιάμεσου και του μέγιστου στόχου της όπως βλέπουμε στο εβδομαδιαίο που ακολουθεί. Η τάση πλέον είναι ανοδική σε όλα τα χρονοπαράθυρα και ο μέγιστος στόχος του πλησιέστερου σχηματισμού που είναι η κατερχόμενη σφήνα είναι η επιστροφή στα ιστορικά υψηλά του 2019.

Από χθες μάλιστα είναι και πάλι ενεργοποιημένος ο ξεχασμένος μεγάλος σχηματισμός διπλού πυθμένα που έχει στόχους ακόμα ψηλότερα που είναι νωρίς να θυμηθούμε...

Στην ΑΛΦΑ η πλάγια κίνηση συνεχίζεται, τα σενάρια σχηματισμών που έχουν αναφερθει σε όλες τις τελευταίες αναρτήσεις για το χαρτί παραμένουν τα ίδια, αλλά ο μόνος σχηματισμός που παραμένει ενεργοποιημένος είναι ο ανάποδος ΩΚΩ που ξέρουμε τόσο καιρό. Τώρα το πότε και αν θα κινηθεί προς το στόχο του σχηματισμού το ξέρουν μόνο τα μεγάλα πορτοφόλια.

Η τάση είναι κι εδώ ανοδική σε όλα τα χρονοπαράθυρα όσο οι τιμές κρατιούνται πάνω από τα επίπεδα που βλέπουμε στα διαγράμματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ (Β. WUFFETT)

ΑΤΤ

ΒΙΟ (ΛΟΥΚΑΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *