ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 10/1/20: Η ανάλυση του Goldfish

Όπως έχουμε δει και σε προηγούμενα σχόλια η ευρύτερη δομή κίνησης του δείκτη (WXY σύμφωνα με την εκτιμησή μας) υπονοεί στο δεύτερο ανοδικό σκέλος που είμαστε τώρα ένα ενδιάμεσο διορθωτικό πριν κινηθεί με δυναμική εκ νέου ανοδικά.

Σε αυτό το διορθωτικό κύμα (''b'') είμαστε αυτή την στιγμή. Το βασικό θέμα μας είναι το βάθος της διόρθωσης η οποία θεωρούμε ότι, ακόμα και στο πιο δυσμενές σενάριο, δύσκολα θα περάσει αρκετά κάτω από το 38% retracement. Υπάρχουν αρκετές πολύ βραχυχρόνιες δυνατότητες του δείκτη για την εξέλιξη αυτή. Αφορά κυρίως τι θα κάνει ο δείκτης πάνω στα δύο βασικά επίπεδα κινησής του: τις 889,92 (αντίσταση) και τις 822,47 (στήριξη).

Ετσι, με βασικό κριτήριο αν θα παραβιάσει τα επίπεδα αυτά η όχι μπορούμε να διακρίνουμε μεταξύ:

- λίγο βαθύτερης διόρθωσης (παραβίαση στήριξης):

ή

- οριζόντια, σε χρόνο, διόρθωση (αδυναμία καθοδικής παραβίασης):

ή (η πλέον θετική εξέλιξη)

Όπως προαναφέραμε μετά την λήξη της τρέχουσας διόρθωσης αναμένουμε κίνηση του δείκτη σε νεότερα υψηλά των 924,17 μονάδων. Αυτή θα γίνει παράλληλα με το ανοδικό του ΓΔ και την ολοκλήρωση του κύματος ''3''.

Αν εξελιχθεί έτσι, τότε το βασικό μας θέμα θα είναι το συνολικό εύρος της ανοδικής επέκτασης του ΔΤΡ καθώς ΔΕΝ μπορούμε να αποκλείσουμε ένα βραχύ ανοδικό κύμα ''c'' που θα ολοκληρώσει και το ''Y'' (πάντα σε νεότερα υψηλά των 924,17).

Αυτό, ουσιαστικά, υπονοεί την δημιουργία απόκλισης με τον ΓΔ. Δηλαδή στο τελευταίο ανοδικό κύμα ''5'' του ΓΔ ο ΔΤΡ θα σημειώσει χαμηλότερα υψηλά. Αυτό από μόνο του θα είναι μια εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη για τον ΔΤΡ. Η θετική εναλλακτική φυσικά θέλει τον ΔΤΡ να συμπληρώνει ένα ακόμα ανοδικό 5κυματικό σε σημαντικά υψηλότερα επίπεδα. Δείτε το σκεπτικό στο διάγραμμα που ακολουθεί:

Η ανάλυση του δείκτη είναι ένα μέρος της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των πελατών της Vital Finance που είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα αποδεκτών. Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί μπορεί να ξεκινήσει από την καταχώρηση στο τέλος των αναρτήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΤΕ σενάριο (b. wuffett)

ΤΕΝΕΡΓ (laaps)

ΜΠΕΛΑ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *