ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Θα σπάσει τη συσώρευση; – Ανασκόπηση FTSEM

Η ενεργοποίηση του καθοδικού σχηματισμού με τηνν καθοδική διάσπαση της κόκκινης γραμμής λαιμού αποδεικνύεται μέχρι στιγμής καραμπινάτη bear trap αφού οι τιμές όχι μόνο επέστρεψαν ψηλότερα, όχι μόνο ενεργοποίησαν τον μικρότερο ανάποδο ΩΚΩ με την ανοδική διάσπαση των 3,10 ευρώ, αλλά υπερέβησαν και τα 3,20 αλλάζοντας και την ημερήσια τάση ακυρώνοντας και τον καθοδικό σχηματισμό.

Η τάση πλέον, αν πρόκειται για bull trap αυτή τη φορά, αλλάζει κάτω από τα 2,84 ευρώ στο πρόσφατο χαμηλό που λόγω της συσώρευσης αποτελεί και το επίπεδο αλλαγής και της εβδομαδιαίας τάσης, όντας το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία τοπικά χαμηλά.

Το τρίγωνο του εβδομαδιαίου διασπάστηκε σήμερα ανοδικά κι ο στόχος της διάσπασης μεσοπρόθεσμα είναι πάνω από τα 4 ευρώ. Το ζητούμενο βέβαια είναι η διατήρηση των κεριών ψηλότερα από τις γραμμές τάσης. τόσο την κόκκινη αντίσταση όσο και την μπλε σύντομη ανοδική.

Η μετοχή είναι η μόνη από τον ΔΤΡ που δεν έχει ξεπεράσει το υψηλό του Ιουλίου όπως βλέπουμε στα εβδομαδιαία που ακολουθούν.

Το αμέσως επόμενο κριτήριο - προαπαιτούμενο λοιπόν είναι η υπέρβαση του μηνιαίου τοπικού υψηλού στα 3,29 ευρώ ενώ η κύρια αντίσταση είναι βέβαια στην R, που η διάσπασή της φαντάζει ελάχιστα πιθανή με βάση την εικόνα των τραπεζών συνολικά.

Όλα αυτά βέβαια είναι μέσα στην εμβέλεια με βάση το μέγιστο στόχο των 3,88 ευρώ του ανάποδου ΩΚΩ που είναι ξανά ενεργοποιημένος κι ως εκ τούτου δεν μπορούν να αγνοηθούν ως ενδεχόμενα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

FTSEM Ανασκόπηση στη μεγάλη και τη μεσαία εικόνα.

ΙΚΤΙΝΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ Τ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *