ΟΠΑΠ, ALPHA BANK, ΑΔΜΗΕ

Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει την κούρσα του έχοντας διασπάσει στη μεγάλη εικόνα το τρίγωνο από το 2012. Η αρίθμηση που βλέπετε στο μηνιαίο μπορεί να μοιάζει με κυματική αλλά δεν είναι απαραίτητα μια και δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Και μόνο τις ισότητες όμως να λάβω υπόψη μου κάνω διάφορους συνειρμούς, ακόμα κι αν δεν δει τον μεσομακροπρόθεσμο στόχο της διάσπασης.

Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο RSI κι ο ROC τόσο στο ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο δείχνουν αιφνιδιασμένοι κι ανήμποροι να ακολουθήσουν στα νέα υψηλά, γεγονός που θα μας απασχολήσει σίγουρα αν δεν αλλάξει σύντομα.

Η ΑΛΦΑ που είναι κι μόνη από τις τραπεζικές που είχε καταφέρει να αλλάξει τυπικά την ημερήσια τάση συνεχίζει να έχει ενεργοποιημένους τους γνωστούς δυο μεγάλους ανάποδους ΩΚΩ αλλά τελευταία οι σχηματισμοί της επιτρέπουν δυο αντίθετα σενάρια που βλέπουμε στο διάγραμμα με τους υποτιθέμενους μέγιστους στόχους τους να καλύπτουν όλα τα γούστα.

Η αναφορά στον ΑΔΜΗΕ γίνεται εξ'αιτίας της επίτευξης των στόχων όλων των σχηματισμών που έχουμε παρουσιάσει τελευταία. Η απόκλιση πάντως δικαιολογεί το φρενάρισμα στους στόχους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ (LORAC)

ΜΥΤΙΛ (Ast)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *