FTSE, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Σημειώσεις στα εβδομαδιαία

Ναι μεν η τάση είναι ανοδική και μοιάζει να έχει ενεργοποιηθεί ένας μεγάλος ανοδικός σχηματισμός, ναι μεν οι τιμές δεν έχουν διασπάσει κάποια γραμμή τάσης ή τον εκθετικό των 20 εβδομάδων, αλλά οι ταλαντωτές δείχνουν αδυναμία που είναι και το μόνο για την ώρα στοιχείο προβληματισμού.

ΜΥΤΙΛ

Δυο καθοδικοί κι ένας ανοδικός σχηματισμός που στέκουν αντιμέτωποι παραμένοντας σενάρια αφού κανείς δεν έχει ενεργοποιηθεί. Η τάση είναι ανοδική κι αλλάζει κάτω από το τελευταίο χαμηλό στα 9,34 ευρώ.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Η κρυφή ανοδική απόκλιση συνέπεσε με μια μετρήσιμη αντίδραση από το 62%~, με το γράφημα να επιτρέπει σκέψεις τόσο για δυο διπλούς πυθμένες όσο και ένα μεγάλο ΩΚΩ που θα μπορούσε να οδηγήσει τις τιμές αρκετά κάτω απο 1 ευρώ πράγμα δεν πιστεύω. Η τάση παραμένει καθοδική σε αντίθεση με το ημερήσιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΙΤΑΝΟΠΑΠ, ΜΥΤΙΛ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΟΠΑΠ, DAX (DORISAEL)

ΦΡΙΓΟ Δ.Π

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *