ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Ανασκόπηση μικρής και μεγάλης εικόνας – ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ο δείκτης βρίσκεται αρκετές μέρες σε πλάγια κίνηση αφήνοντας πολλά ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ο φίλος Διόφαντος θεωρεί ότι έχει δοθεί σήμα εξόδου...

Με όρους fractals η ημερήσια τάση είναι καθοδική από τις 3/12 αλλά χωρίς να έχει ακόμα δικαιωθεί με μια πτώση της προκοπής. Αν την Τρίτη δεν ξεπεραστούν οι 889,91 μονάδες τότε το επίπεδο αλλαγής της ημερήσιας τάσης θα κατέβει στις 889,93.

Η 1η διόρθωση του 2020 σταμάτησε προς το παρόν στην Σ2 που ως εκ τούτου αποτελεί την πρώτη ασθενή στήριξη.  Από τους γνωστούς (από όλες τις τελευταίες αναρτήσεις για τον δείκτη) σχηματισμούς ο μόνος που είναι ενεργοποιημένος είναι ο ανοδικός αν. ΩΚΩ, ενώ πάντα υπάρχει και η υποψία του κανονικού ΩΚΩ ο οποίος ενεργοποιείται με πτωτική διάσπαση της ΓΛ, που είναι στην περιοχή alert αφού λίγο παρακάτω στις 815,34 μονάδες αλλάζει κι η εβδομαδιαία τάση η οποία είναι ανοδική από τον Φεβρουάριο.

Εκεί είναι το κυριότερο επίπεδο συναγερμού κατά την ταπεινή μου άποψη πολλώ δε μάλλον αφού κάτω από το χαμλό της εβδομάδας 11-15 Νοεμβρίου αλλάζει η μεσοπρόθεσμη τάση και στους FTSE και ΓΔ.

Η διάσπαση της R παραμένει το κύριο ζητούμενο για την ανοδική συνέχεια ενώ η τέως αντίσταση R1 που έχει διασπαστεί ανοδικά εδώ και δυο μήνες και έχει προσφέρει στήριξη τουλάχιστον 2 φορές έκτοτε μπορεί να αποτελέσει στήριξη αν φθάσουν ξανά εκεί οι τιμές αφού συμπίπτει και με την περιοχή αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης που προαναφέρθηκε.

Τις R & R1 μπορούμε να τις θυμηθούμε καλύτερα μέσω του μηνιαίου διαγράμματος.

Ας θυμηθούμε λίγο και την μεσοβραχυπρόθεσμη εικόνα των 4 μετοχών που απαρτίζουν τον δείκτη με λίγες σημειώσεις στα ημερήσια διαγράμματά τους. Οι σχηματισμοί που επισημαίνονται στα διαγράμματα απότελούν απλά κια μόνο σενάρια στο βαθμό που δεν είναι ενεργοποιημένοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *