ΕΧΑΕ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ, FTSEM: Οι μεταβολές της ημέρας

Μαζική εισβολή του μπλε χθες 1η συνεδρίαση του 2020 στη στήλη της ημερήσιας τάσης όπου τα μόνα που έχουν μείνει στο κόκκινο είναι ο ΔΤΡ, οι 4 από τις 5 τράπεζες και οι ΕΛΧΑ, ΟΛΠ, ΠΛΑΙΣΙΟ & ΠΛΑΘ.

Σε ΜΥΤΙΛ, ΒΙΟ και ΕΧΑΕ ήταν οι πιο σημαντικές από τις ανοδικές αλλαγές τάσης και βέβαια στον FTSEM που ήταν σε καθοδική τάση από τις 25/9 κι άλλαξε μετά και την αντίστοιχη αλλαγή στα κοκαλόχαρτα και τις ΜΙΓ & ΑΒΑΞ

Αν ισχύει η σφήνα του ΤΕΟ τότε ο στόχος είναι τα ψηλά του Σεπτέμβρη.

Ειδικότερα στην ΕΧΑΕ έχουμε επίσης (και πάλι) ενεργοποιημένο τον σχηματισμό διπλού πυθμένα (Δ.Π).

 

Στην ΒΙΟ απέχει πλέον μια ανάσα και η αλλαγή της εβδομαδιαίας τάσης που θα επιτευχθεί με υπέρβαση των 3,80 ευρώ και βέβαια την ανοδική διάσπαση της κατερχόμενης γραμμής τάσης.

Στην ΓΕΚΤΕΡΝΑ είχαμε επίτευξη του στόχου του Δ.Π που είχε ενεργοποιηθεί στις 19/12.

Για το τέλος κρατήσαμε μια ακόμη ματιά στη μεγάλη εικόνα της ΔΕΗ που πλησιάζει το στόχο στα 4,73 ευρώ στην κορυφή που είχε κάνει πριν την απόσχιση του ΑΔΜΗΕ.

Η κόκκινη γραμμή τάσης που ενώνει τα υψηλά του 2009 και του 2014 δεν απέχει στην πραγματικότητα τόσο όσο φαίνεται στο παραπάνω διάγραμμα. Στην πραγματικότητα αν συνυπολογίσουμε και τις τιμές του ΑΔΜΗΕ ίσως το σημερινό κλείσιμο έγινε πάνω στη γραμμή που δεν μπορώ να φτιάξω με απόλυτη ακρίβεια στο γνωστό excel μου.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *