ΟΤΕ, ALPHA BANK, ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΜΙΓ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ

Αρκετές μεταβολές στην πρώτη από τις δυο συνεδριάσεις της πιο μικρής εβδομάδας του χρόνου κατάτην οποία ήρθε και η 1η επιβεβαίωση της αλλαγής της τάσης σε ανοδική για ΓΔ και FTSE. Τρείς τίτλοι άλλαξαν την ημερήσια τάση του και σημειώνονται με πράσινο χρώμα δεξιά ενώ σε μερικούς ακόμα το επίπεδο αλλαγής της τάσης σε ανοδική χαμήλωσε πιο κοντά στις τρέχουσες τιμές (σημειώνονται με κίτρινο χρώμα). Όλους τους τίτλους τους βλέπουμε στα διαγράμματα που ακολουθούν.

Στον ΟΤΕ είχαμε σαφέστατη υπέρβαση του πρόσφατου υψηλού έτους οπότε αρχίζω να παίρνω πιο σοβαρά τον μεσοπρόθεσμο στόχο της κούπας του εβδομαδιαίου.

Στην ΑΛΦΑ η υπέρβαση ήταν οριακή και ακόμη δεν έχουν διαγραφεί τα σενάρια νέου ΩΚΩ ή διπλής κορυφής. Στην μεγαλύτερη εικόνα βλέπουμε ότι ο μόνος σχηματισμός που είναι ενεργοποιημένος κι όχο σενάριο είναι ο ανάποδος ΩΚΩ.

Αλλαγή τάσης είχαμε και στην ΟΛΥΜΠ που φαίνεται να δικαιολογεί σενάρια διπλών πυθμένων.

Στην ΠΕΙΡ ο πρόσφατος ΩΚΩ είναι πάλι ενεργοποιημένος και το επίπεδο αλλαγής τάσης χαμήλωσε από τα 3,20 στα 3,12 ευρώ.

Στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ το επίπεδο αλλαγής ήρθε πλέον πολύ κοντά.

Και στην ΜΙΓ όπου είχαμε αντίδραση από το μέγιστο στόχο της μεσοπρόθεσμης διπλής κορυφής το επίπεδο αλλαγής της τάσης απέχει πλέον μια ανάσα στα 0.0936 ευρώ.

Πολύ κοντά είναι πλέον το επίπεδο που πρέπει να υπερβεί η ΙΝΤΚΑ για να αλλάξει την ημερήσια τάσης της ...

...και λίγο πιο μακριά η ΙΝΚΑΤ που σταμάτησε στον ενδιάμεσο στόχο της δικής της διπλής κορυφής.

Στα σχόλια της ανάρτησης μπορείτε να δείτε και σκέψεις των φίλων Τεό, Διόφαντου και Τάσου για τις μετοχές που βλέπουμε τις ετικέτες παρακάτω.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.