ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Τρία σενάρια

Η κρυφή απόκλιση που επισημάνθηκε στην τελευταία επικαιροποίηση συνέπεσε με ακρίβεια με την αντίδραση από τα χαμηλά της εβδομάδας που έκλεισε. Η τάση στο ημερήσιο δεν άλλαξε με όρους fractals τουλάχιστον και απαιτείται υπέρβαση της τελευταίας κορυφής για να ξαναγίνει ανοδική. Το γεγονός ότι επανήλθε υψηλότερα των 869,16 μονάδων που ήταν το επίπεδο αλλαγής της σε καθοδική αλλά και πάνω από τη γραμμή λαιμού του γνωστού ανοδικού σχηματισμού (αν. ΩΚΩ) πρακτικά ακύρωσε αυτή την τελευταία αλλαγή τάσης. Πλέον με τον τρόπο που εξελίσσονται τα κεριά μπορούμε να διακρίνουμε τρία σενάρια - σχηματισμούς που βλέπουμε στα διαγράμματα που ακολουθούν:

Μόνο ο ένας από τους σχηματισμούς φαίνεται ορατός και στο εβδομαδιαίο διάγραμμα ως σενάριο βέβαια αφού απαιτείται υπέρβαση του τελευταίου υψηλού για να ενεργοποιηθεί.

Και στο εβδομαδιαίο βέβαια με όρους fractals η τάση παραμένει ανοδική από τις 525,46 μονάδες και αλλάζει αν χαθούν τα χαμηλά του Οκτωβρίου με βάση τα low fractals που έχουν σχηματιστεί ως τώρα. Αν τις επόμενες δυο εβδομάδες μέχρι το κλείσιμο της χρονιάς οι τιμές δεν κατέβουν κάτω από τις 822,48 μονάδες τότε το επίπεδο αλλαγής της τάσης θα ανέβει στο χαμηλό του Νοέμβρη.

Ο μέγιστος στόχος του ανάποδου ΩΚΩ είναι στις 1057 μονάδες και βέβαια η πιθανότητα να κινηθούν προς αυτόν οι τιμές ενισχύεται αν ενεργοποιηθούν οι δυο ανοδικοί σχηματισμοί που προαναφέρθηκαν. Σε περίπτωση διάσπασης - ενεργοποίησης του τρίτου σχηματισμού (του ΩΚΩ) τότε καλό είναι να έχουμε υπόψη τις εκτιμήσεις του φίλου Διόφαντου (τελευταία επικαιροποίηση χθες).

Οι γραμμές τάσης που μπορεί να μας απασχολήσουν προσεχώς επικαιροποιήθηκαν.

Οι αποκλίσεις που μας απασχολούν το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί στο εβδομαδιαίο διάγραμμα με τις τιμές κλεισίματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΛΑΘ (ΛΟΥΚΑΣ)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: