ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Κοντά σε στηρίξεις

Μόνο δυο συνεδριάσεις έμεινε ενεργοποιημένος ο μικρός αν. ΩΚΩ αφού οι τιμές γύρισαν επί 4η μέρα χαμηλότερα της γραμμής λαιμού του σχηματισμού απειλώντας μάλιστα και την οριζόντια στήριξη του ημερήσιου στα 9,52. Το καλό σενάριο είναι να φτιάχνει τον δεξιό ώμο ενός κάπως μεγαλύτερου ΩΚΩ και να ξαναφύγει για πάνω αλλά η διόρθωση μάλλον δεν είναι αρκετή με βάση την απόκλιση στο μηνιαίο που βλέπουμε παρακάτω. Σημαντικές καθοδικές κινήσεις έχουν παρατηρηθεί στις τιμές της μετοχής όταν διασπάται σε κλείσιμο ο εκθετικός κινητός 4 χαμηλών μηνός (ΕΚΜΟ 4Χ) και αντίστοιχα ανοδικές με την διάσπαση του αντίστοιχου των 4 υψηλών. Τον κινητό αυτό θα συναντήσουν οι τιμές αν αλλάξει τελικά η τάση στο ημερήσιο με παραβίαση του επιπέδου 9,52.

Δεδομένης της πιθανής διπλής κορυφής εκτιμάται ότι τυχόν καθοδική διάσπαση της S1 θα θέσει θέμα διάσπασης του επιπέδου ενεργοποίησής της και αλλαγής της εβδομαδιαίας τάσης που μπορεί να οδηγήσει τις τιμές στην S.

Στα σχόλια μπορείτε να δείτε εκτιμήσεις για την πορεία των τιμών από τους φίλους laaps, ΔΙΟΦΑΝΤΟ, ΜΕΤΟΧΟΚΥΝΗΓΟ και TSAROS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (ΤΕΟ)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *