ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ*

Ολοκληρώθηκε η προσθήκη αρκετών τίτλων στο γνωστό πινακάκι*  με τις παραμέτρους των σχηματισμών που έχουν εντοπιστεί και των στηρίξεων / αντιστάσεων με βάση τα ημερήσια κι εβδομαδιαία fractals. Από άποψη ενδιαφέροντος τους τελευταίους μήνες θα μπορούσαν να προστεθούν και αρκετοί ακόμα τίτλοι αλλά για την ώρα δεν συμπεριελήφθησαν κυρίως γιατί έχουν πολύ συχνά ημερήσιους τζίρους καφετέριας.

Ο αριθμός τους πάντως είναι ήδη πολύ μεγάλος κι όσο αυξάνεται είναι δυσκολότερη η τακτική αξιόπιστη επικαιροποίησή τους, οπότε αναμένονται μεν τυχόν προτάσεις σας για περαιτέρω προσθήκες αλλά κυρίως η γνώμη σας για τυχόν σχηματισμούς που δεν έχουν εντοπιστεί με μια σύντομη ματιά ή έχουν συμπεριληφθεί χωρίς να υπάρχουν για οποιοδήποτε λόγο.

Είμαι επίσης ανοιχτός και σε προτάσεις σας για βελτίωση του τρόπου παρουσίασης (έχω ήδη κάποιες σκέψεις που δυστυχώς θέλουν πάρα πολύ χρόνο που δεν διαθέτω).

Αν διαπιστωθεί ότι δεν είναι δυνατή η επαρκής παρακολούθηση 45 τίτλων, αυτοί θα περιοριστούν ξανά σε καμιά 25ριά.

*Αποφάσισα τελικά να παρουσιάζονται οι τίτλοι κατ' αλφαβητική σειρά τόσο γιατί με διευκολύνει πολύ στο ψάξιμο αλλά και δίνει την δυνατότητα σε όποιον θέλει α δει κάποια συγκεκριμένα να μην χρειάζεται πολύ χρόνο να ψάχνει να τα εντοπίσει.

*Για το ΜΥΤΙΛ μπορείτε να δείτε απόψεις στα σχόλια όπως και για ΓΔ, ΠΕΙΡ, CENER, SP500, ΑΛΜΥ, ΚΟΥΑΛ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.