ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Επαναλήψεις

Η τάση παραμένει ανοδική όσο παίζουμε πάνω από τις 2118,56 μονάδες και οι δυο ανάποδοι ΩΚΩ παραμένουν ενεργοποιημένοι με τους μέγιστους στόχους τους στην περιοχή των  2330 και 2380 μονάδων.Ο RSI σε αντίθεση με ΓΔ και ΔΤΡ δεν έχει δώσει ακόμα απόκλιση σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο.

Επίτευξη έστω και του χαμηλότερου στόχου σημαίνει καθαρή υπέρβαση των υψηλών του Ιουλίου και ενεργοποίηση του ακόμα μεγαλύτερου ανοδικού σχηματισμού αναστροφής που θα τον θυμηθούμε στο εβδομαδιαίο.

Με δεδομένο ότι τα βαριά δεικτοβαρή χαρτιά του δείκτη έχουν κάνει ουσιαστικά τα χαμηλά τους που αποδείχτηκαν δώρο life time το 2012 κι έκτοτε κατέκτησαν επίπεδα που αναλογούν σε πολύ υψηλότερα επίπεδα του δείκτη, θεωρώ ότι για να φθάσει στα επίπεδα των στόχων του μεγάλου μακροπρόθεσμου σχηματισμού που βρίσκονται στην περιοχή των 3000 μονάδων δεν μπορεί παρά να το κάνει με κύριο μοχλό την άνοδο των τιμών σε τράπεζες και τη ΔΕΗ.

Γι αυτό εκεί ανήκει κι η μερίδα του λέοντος του ενδιαφέροντος και των προσδοκιών.

Στα γνωστά προβλήματά τους μάλιστα οφείλεται κι η δυσκολία μου να πιστέψω τόσο μεγάλους στόχους στο ορατό μέλλον ακόμα κι αν δω την υπέρβαση, ακόμα και την επίτευξη των στόχων των δυο ΩΚΩ του ημερήσιου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

FTSE-ΠΕΙΡ (METXOKYNIGOS)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *