ΔΤΡ,ΕΤΕ, ΑΛΦΑ, EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Σημειώσεις στη βραχυπρόθεσμη εικόνα

Σε αντίθεση με τον δείκτη τους η τάση είναι ανοδική και στις τέσσερις τραπεζικές μετοχές στο ημερήσιο αλλά και στο εβδομαδιαίο με όρους fractals και το ζητούμενο είναι αν έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν υψηλότερα ή αν θα αναζητήσουν τις στηρίξεις τους που για την ώρα στις τρεις από αυτές είναι στο χαμηλό του Οκτώβρη.

Ο ΔΤΡ αντίθετα παραβίασε οριακά το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά του χθες αλλά σήμερα φρόντισε να διαψεύσει την καθοδική αλλαγή τάσης, οπότε μένει να δούμε πότε έλεγε την "αλήθεια". Την στήριξη από την ανοδική γραμμή τάσης πάντως την επιβεβαίωσε πανηγυρικά. Όσο αυτή η γραμμή δεν διασπάται βέβαια δεν τίθεται θέμα καθοδικής τάσης (ανεξάρτητα από το τι "λένε" τα fractals).

Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά στα ωριαία διαγράμματά τους όπου έχουν επισημανθεί κάποιοι πολύ βραχυπρόθεσμοι σχηματισμοί - σενάρια ενώ σε δυο από αυτές έχουμε ανοδική απόκλιση.

Επιστροφή στον δείκτη ο οποίος έχει στη νμικρή εικόνα δυο σχηματισμούς αντιμέτωπους. Ένα διπλό πυθμένα με ανοδική απόκλιση που έδωσε άμεσα τη σημερινή κίνηση και μια διπλή κορυφή. Από το ποιος σχηματισμός θα ενεργοποιηθεί πιστεύω ότι εξαρτάται και η βραχυπρόθεσμη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DAX (LAAPS)

3Ε αλλαγή τάσης κι η ματιά του Μετοχοκυνηγού

, ΜΥΤΙΛ (GOLDFISH)

FTSE Δ.Π

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: