ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ 11/11/19: Με τη ματιά του Goldfish – ΕΧΑΕ, ΕΥΔΑΠ: Κοντά σε μεσοπρόθεσμες στηρίξεις

Ρηχή η μέχρι τώρα διόρθωση και μέσα στα αναμενόμενα πλαίσια των  855 - 860 μονάδων. Υπάρχουν προϋποθέσεις για ανοδικό γύρισμα αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα θέλαμε να δούμε τον δείκτη κάτω από τις 850 μονάδες για να διατηρηθεί η καλή βραχυχρόνια ανοδική δυναμική του υπάρχει.

Σε μεσοχρόνιο επίπεδο παραμένει η ανοδική δυναμική αλλά σαφώς μειωμένη (μετά την προεξόφληση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος το καλοκαίρι).

Θεωρούμε ότι από τις 791,34 μονάδες μένει να ολοκληρωθεί ένα ανοδικό 5κυματικό σε αρκετά υψηλότερα επίπεδα των 901,57 μονάδων. Η πιθανότερη ανοδική μέτρηση έχει ως εξής:

Μόνο η καθοδική διάσπαση των 818 μονάδων θα βάλει τον δείκτη σε περιπέτειες και θα επιδεινώσει πολύ την διαγραμματική εικόνα του. Μέχρι τότε το βασικό μας σενάριο παραμένει αυτό την προσέγγισης της ζώνης των 963 - 982 μονάδων.

Όλα τα παραπάνω είναι μέρος του εβδομαδιαίου ενημερωτικού της Vital Finance που αποστέλλεται στους πελάτης κάθε ΣΚ και περιέχει και πολλά ενδιαφέροντα για ξένους δείκτες, ΔΤΡ και ΕΤΕ, ALFA & ΜΥΤΙΛ.

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή στη λίστα παραληπτών μπορούν να ξεκινήσουν από την προσφορά στο τέλος των αναρτήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΔΑΠ

ΕΧΑΕ

ΕΧΑΕ , ΕΤΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΔ-ΔΤΡ (ΜΕΤΟΧΟΚΥΝΗΓΟΣ)

ΙΚΤΙΝΟΣ, ΜΛΣ (JOHN-X)

ΕΥΡΩΒ αλλαγή τάσης

ΜΛΣ (ΘΟΔΩΡΗΣ)

FTSE

FTSE Δ.Π (CORNELSEN)

 

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: