ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Ανοδικός στη μικρή και τη μεγάλη εικόνα

Στην μεγάλη εικόνα η τάση είναι ανοδική αλλά οι τιμές βρίσκονται σε περιοχή αντιστάσεων και με την 3Ε κόντρα και τις λοιπές δεικτοβαρείς μετοχές πλην ΟΤΕ και τραπεζών να το σκέφτονται δεν είναι τόσο απλό να διασπαστεί ανοδικά. Οι τράπεζες βέβαια μπορεί να βοηθούν τελευταία αλλά είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ο δείκτης δεν έχει καταφέρει ακόμα να καλύψει έστω και το 38% της πτώσης από το 2014 σε αντίθεση με τον ΓΔ.

Για τη μεσαία εικόνα επιλέχθηκε ημερήσιο διάγραμμα από το 2016 που δείχνει πολλά υποσχόμενο είτε η διόρθωση τελείωσε στα χαμηλά του Αυγούστου, είτε δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Προϋπόθεση βέβαια είναι να αφήσει πίσω του τις 2276 μονάδες.

Για την πιο πρόσφατη περίοδο ισχύουν όλα όσα έχουν αναφερθεί στις τελευταίες αναρτήσεις. Η τάση είναι ξανά ανοδική και οι πρόσφατοι σχηματισμοί είναι διασπασμένοι ανοδικά κι αν επιτευχθούν οι στόχοι τότε η διάσπαση των αντιστάσεων θα έχει επιτευχθεί.

Το καλό είναι ότι το στοπ δεν είναι και πολύ μακριά για τα τελευταία σήματα εισόδου.

Δείτε και την άποψη του νέου φίλου Assouritis εδώ.

Το μπλε εξακολουθεί και επεκτείνεται στο πινακάκι αποτυπώνοντας την ανοδική εικόνα με τα αγκάθια της. Αρκετές αλλαγές σε σχηματισμούς καθώς και στηρίξεις κι αντιστάσεις τελευταία κι είναι ώρα για μια επικαιροποίηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΧΑΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΟΠΑΠ

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: