ΓΔ, FTSE, LAMDA, ALPHABANK, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ, ΟΠΑΠ

Το παιχνίδι των ημερήσιων κεριών με τις γραμμές καθοδικής τάσης συνεχίστηκε και σήμερα σε δείκτες και ΑΛΦΑ κυρίως. Οι πολλές επαφές πάντως με τις γραμμές τάσης θεωρητικά τις αδυνατίζουν ως αντιστάσεις και δεν θα ήταν και πολύ περίεργο να δούμε τελικά τις ανοδικές διασπάσεις.

Για τους δείκτες η επιστροφή σε ανοδική τάση είναι ακόμα το ζητούμενο ενώ η ΑΛΦΑ τέλειωσε με τα απαραίτητα τυπικά της και αυτό περιμένει είναι η ενεργοποίηση του ανάποδου ΩΚΩ που μπορεί να δώσει τιμές αρκετά ψηλότερα από τον μεγαλύτερο που έχει ενεργοποιήσει από τις 9/4/19 χωρίς ακόμα να έχει πιάσει το στόχο του όπως μας θυμίζει και το πινακάκι μας...

...στο οποίο το μπλε έχει δυναμώσει λίγο στη στήλη της ημερήσιας τάσης αφού μετά την ΑΛΦΑ και οι ΟΠΑΠ και ΠΛΑΘ (που βλέπουμε παρακάτω) άλλαξαν σήμερα χρώμα. Κάποια ακόμα χαρτιά έχουν κατεβάσει πολύ κοντά στις τρέχουσες τιμές τον πήχη για την δική τους ανοδική αλλαγή τάσης.

Αφήσαμε για το τέλος μια ματιά στη ΛΑΜΔΑ στην οποία τείνει να ξεφουσκώσει σχεδόν όλο το ανοδικό μετά τις ευρωεκλογές αφού σήμερα έφθασε αισίως στη μεσοπρόθεσμη γραμμή ανοδικής τάσης που στο εβδομαδιαίο παραμένει τυπικά ανοδική σε αντίθεση με το ημερήσιο στο οποίο είναι ξεκάθαρα καθοδική. Το λογικό είναι να αναμένεται κάπου εδώ μια αντίδραση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΠΑΠ (ΘΟΔΩΡΗΣ)

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: