ΕΤΕ, ΑΛΦΑ, EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ζητούμενο τα νέα υψηλά – ΔΤΡ (11/10/19): Με τη ματιά του Goldfish

Πολύ κοντά στην υπέρβαση των πρόσφατων υψηλών τους βρίσκονται ΕΤΕ, ΑΛΦΑ και ΠΕΙΡ που ετοιμάζονται να επανέλθουν με την υπέρβασή του σε ανοδική τάση στο ημερήσιο όπου ήδη βρίσκεται εδώ και καιρό η ΕΥΡΩΒ που είναι η μόνη που δεν "έθιξε" τις στηρίξεις της και δεν κοκκίνισε στην τελευταία διόρθωση. Οι τιμές που πρέπει να υπερβούν για να τα καταφέρουν φαίνονται στο πινακάκι που ακολουθεί με τη γενικότερη εικόνα της αγοράς που συνεχίζει να έχει πού κόκκινο ακόμα.

Κοινό χαρακτηριστικό  των τριών από αυτές (πλην ΕΤΕ) είναι ότι με υπέρβαση αυτών των επιπέδων ενεργοποιούν όπως και ο ΔΤΡ καλοσχηματισμένους πλέον ανάποδους ΩΚΩ που θα τους δούμε στα αντίστοιχα διαγράμματα με τα κλεισίματά τους, που επιλέχθηκαν προκειμένου να παρακολουθούμε και τον RSI αναφορικά με ενδεχόμενη απόκλιση - αδυναμία του να ακολουθήσει σε υψηλότερα υψηλά.

Ας δούμε και την ανάλυση του Goldfish για τον ΔΤΡ από το γνωστό εβδομαδιαίο ενημερωτικό της Vital Finance:

Θα θέλαμε να δούμε πολύ σύντομα υπέρβαση των προηγούμενων υψηλών στις 847,12 μονάδες και βραχυχρόνιες μόνο διορθώσεις. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγουμε την περίπτωση να υπάρχει ακόμα ένα καθοδικό στα προηγούμενα χαμηλά των 605 μονάδων (flat 3-3-5 η 3-3-3): 

 - Το τοπικό χαμηλό των 734 μονάδων είναι το stop long. 

 Σοβαρή αντίσταση πάνω από τις 847 μονάδες έχουμε μόνο στην περιοχή των 960 - 970 μονάδων (κατερχόμενο καθοδικό κανάλι). Μόνο η υπέρβαση αυτού του επιπέδου θα ανοίξει τον δρόμο για επαναπροσέγγιση των υψηλών του 2016 (που θεωρούμε ότι είναι το μέγιστο δυνατό για τον δείκτη με τις τρέχουσες συνθήκες και πάντα υπό προϋποθέσεις):

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *