ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Για μια ακόμη φορά μετά τις εθνικές εκλογές η ημερήσια τάση στην αγορά είναι αντίθετη από την κύρια μεσομακροπρόθεσμη τάση στο εβδομαδιαίο και το μηνιαίο χρονοπαράθυρο. Την προηγούμενη φορά έγινε το αναμενόμενο. Η ημερήσια τάση επέστρεψε στο πράσινο αφού επικράτησε η κύρια τάση.

Το σημαντικότερο σημείο δεν είναι άλλο από το χαμηλό του Αυγούστου το οποίο μέχρι να παραβιαστεί δεν θα γνωρίζουμε αν τέλειωσε η διόρθωση στις 791,34 μονάδες. Κάποιες σκέψεις αναφορικά με τις στηρίξεις, κυρίως αλλά όχι μόνο, έχουν καταγραφεί στα διαγράμματα που ακολουθούν.

Το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία low fractals στο εβδομαδιαίο του ΓΔ δεν συμπίπτει με τα αντίστοιχα των άλλων τριών κυριότερων δεικτών που έχουν ως κύρια στήριξη το χαμηλό του Αυγούστου. Ο λόγος είναι ότι μόνο στον ΓΔ δεν είχαμε τόσο μεγάλη διόρθωση τον Ιούλιο ώστε να έχουμε κι εκεί ένα low fractal  όπως στους άλλους τρεις δείκτες.  Ένας εξ'αυτών μάλιστα το έχει διασπάσει και βρίσκεται σε καθοδική τάση και με όρους fractals. Έχει επίσης βρεθεί πάνω στον δικό του ΕΚΜΟ6Χ του μηνιαίου.

Ενδιαφέρουσα και η ματιά του φίλου RONIN στον δείκτη καθώς κι αυτή του Διόφαντου .

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΝΤΚΑ (ΛΟΥΚΑΣ)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.