ΓΔ, FTSE, JUMBO, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, CENERGY, ΕΛΧΑ, ΕΛΠΕ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Αλλαγή τάσης – Ενεργοποίηση καθοδικών σχηματισμών

Οι ενδείξεις κορύφωσης έγιναν σήμερα αποδείξεις με τους μεγάλους δείκτες να γυρίζουν σε καθοδική τάση ενεργοποιώντας και τους σχηματισμούς διπλής κορυφής (Δ.Κ) αφήνοντας στο ημερήσιο μεγάλο καθοδικό χάσμα.

Στον ΓΔ η πρώτη εβδομαδιαία στήριξη και η πιο ασθενής είναι η γραμμή τάσης που ενώνει τα δυο τελευταία εβδομαδιαία low fractals που αποτελούν τις πιο δυνατές στηρίξεις που βρίσκονται ακόμα μακριά. Η γραμμή αυτή προσεγγίστηκε σήμερα και συμπίπτει με τον εκθετικό κινητό των 20 εβδομάδων (ΕΚΜΟ 20), το πρώτο alert δηλαδή.

Στον FTSE η εβδομαδιαία τάση αλλάζει κάτω από το χαμηλό του Αυγούστου κι όχι του Μαΐου αλλά το alert του ΕΚΜΟ 20 χτυπάει από σήμερα αν και την όποια σημασία του την έχει στο εβδομαδιαίο κλείσιμο.

JUMBO

Μακράν το χειρότερο ημερήσιο κερί των τελευταίων αρκετών ετών σήμερα έφερε αλλαγή της ημερήσιας τάσης αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον ενδιάμεσο στόχο του Δ.Π που είναι πλέον απενεργοποιημένος σε αντίθεση με την Δ.Κ που έχει μέγιστο στόχο κάτω από την μπλε ανοδική γραμμή τάσης που φαίνεται καλύτερα στο στο εβδομαδιαίο όπου δεν πρέπει να χαθούν τα 14,98 ευρώ.

Στην ΠΕΙΡ είχαμε επίσης αλλαγή της ημερήσιας τάσης αφού οι στηρίξεις είχαν ανέβει πολύ ψηλά λόγω της συσσώρευσης. είχαμε επίσης ενεργοποίηση ενός μίνι σχηματισμού αντιστροφής.

Εδώ οι στηρίξεις του εβδομαδιαίου είναι πολύ μακριά εκτός από τη γραμμή τάσης που ενώνει τα δυο τελευταία εβδομαδιαία τοπικά χαμηλά η οποία συμπίπτει με τον ΕΚΜΟ 20 όπως στον ΓΔ.

Στην ΒΙΟ είχαμε αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης με όρους fractals και η ισότητα του τρίτου κύματος διόρθωσης με το πρώτο είναι γύρω στα 3,30 ευρώ.

Τα ίδια ισχύουν και για την ομόσταυλη CENER που έχει την ισότητα στα 1,15 ευρώ, ενώ είναι κοντά στο 61,8% του πρώτου πτωτικού κύματος πο θα μπορούσε να σταματήσει δεδομένης της κρυφής ανοδικής απόκλισης του RSI που δείχνει μεγάλη "βιασύνη".

Τα ίδια και στην ΕΛΧΑ που έπιασε και τον στόχο του ΩΚΩ

Στα ΕΛΠΕ είχαμε σήμερα επίτευξη του στόχου της Δ.Κ.

Όλα αυτά και λίγα ακόμα απεικονίζονται και στο πινακάκι στο οποίο κυριαρχεί και πάλι το κόκκινο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΥΤΙΛ , ΑΛΦΑ , ΓΔ UPD (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΜΥΤΙΛ UPD Επίτευξη στόχου ΩΚΩ - Ανοδική απόκλιση

NASDAQ (TEO)

ETE (TEO)

ΠΛΑΙΣΙΟ (LORAC)

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.