ΟΠΑΠ: Αλλαγή της ημερήσιας τάσης – SP500, DJIA, NASDAQ, DAX, ΔΤΡ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΜΙΓ

Η υπέρβαση του τελευταίου high fractal που αναφέρθηκε χθες για το μηνιαίο φαίνεται ότι δεν θα πρέπει να αναμένεται σύντομα αφού σήμερα είχαμε αλλαγή της ημερήσιας τάσης με όρους fractals αφού παραβιάστηκε το χαμηλότερο από τα δύο τελευταία τοπικά χαμηλά. Ήδη από χθες είχαμε και την ενεργοποίηση ενός μίνι σχηματισμού διπλής κορυφής που έχει κατώτατο στόχο τα 9,11 ευρώ.

Αν αυτός ο στόχος που συμπίπτει σχεδόν με τη τιμή της δημόσιας προσφοράς επιτευχθεί τότε θα έχει παραβιαστεί και το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία low fractals του εβδομαδιαίου οπότε και εκεί η τάση θα γίνει καθοδική με τους ίδιους πάντα όρους. Επόμενη στήριξη γι αυτή την εβδομάδα η ανερχόμενη γραμμή τάσης (μπλε).

Πίσω στο ημερήσιο για να δούμε το ανοδικό gap που έκλεισε σήμερα αλλά και άλλα δυο που περιμένουν πολύ χαμηλότερα και θα κλείσουν αν το τρίτο πτωτικό κύμα αυτής της διόρθωσης δεν αρκεστεί στην ισότητα με το πρώτο. Πάρα πολύ δύσκολο το βλέπω ακόμα και να φθάσουμε στην ισότητα, με την τιμή της Δ.Πρ. στα 9,12 ευρώ...

Δείτε και τη ματιά του Διόφαντου στο χαρτί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DOW JONES, ΔΕΗ, DAX, ΔΤΡ (Goldfish)

NASDAQ (LAAPS)

SP500 (SPARTAN)

ΔΤΡ (ΤΕΟ)

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΜΙΓ Ενεργ/ση Δ.Κ

DAX αλλαγή τάσης

ΓΔ (ZELIS)

 

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: