ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΙΚΤΕΣ, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΕΧΑΕ, ΕΚΤΕΡ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Κλείσιμο μήνα σήμερα και στους τέσσερις βασικούς δείκτες σχηματίστηκε ένα νέο τοπικό μηνιαίο υψηλό που αποτελεί την επόμενη αντίσταση που πρέπει να υπερβούν οι τιμές τους για να μπορούν να κοιτούν ψηλότερα.

Η τάση βέβαια παραμένει ανοδική όσο δεν παραβιάζεται με κλείσιμο ο εκθετικός κινητός των 6 τελευταίων χαμηλών.

Η ίδια αντίσταση ισχύει και στον ΟΤΕ (όπου ακόμα εκκρεμεί η ενεργοποίηση του μεγάλου ανοδικού σχηματισμού) και στον ΟΠΑΠ (όπου εκκρεμεί κι  διάσπαση της γραμμής μακροπρόθεσμης τάσης) και η υπέρβασή της αναμένεται να δώσει ώθηση στις τιμές τους και κατά συνέπεια στην αγορά.

Στο ημερήσιο για τον ΓΔ και τον 25ρη αναμένουμε την κατεύθυνση της διάσπασης των τριγώνων τους προκειμένου να σπάσει η συσσώρευση των τελευταίων ημερών.

Ας ρίξουμε και μια ματιά στο πινακάκι μας στο οποίο είχαμε αρκετές μεταβολές στις δυο τελευταίες συνεδριάσεις του μήνα.

Αρκετές από τις μεταβολές τις είδαμε στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης. Όσες σημειώνονται με γκρι χρώμα αφορούν αλλαγές σε αντιστάσεις ή στηρίξεις.

ΕΧΑΕ

Επιβεβαίωσε σήμερα την αλλαγή της ημερήσιας τάσης πριν λίγες μέρες και αν δεν καταφέρει να αντιδράσει λίγο χαμηλότερα κρατώντας ζεστό το σενάριο ανάποδου ΩΚΩ τότε θα δούμε το τρίτο σκέλος της διόρθωσης αρκετά χαμηλότερα.

Στην ΕΚΤΕΡ είχαμε ένα πολύ άσχημο κερί που τυπικά ενεργοποίησε μεγάλο καθοδικό σχηματισμό με πιθανούς στόχους μεταξύ 1,35 και 1,215 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΟΥΖΚ

ΜΥΤΙΛ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), (ΣΟΛΩΝ), (Goldfish)

ΕΧΑΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΜΙΓ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.