ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Οι πρώτες από τις αντιστάσεις που αναφέρονταν στις 7/9, φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν αν και όχι και τόσο πειστικά αφού ο RSI κυριολεκτικά αγκομαχάει και δυσκολεύεται να ακολουθήσει, θεωρείται μάλιστα δεδομένο ότι αν οι τιμές καταφέρουν την υπέρβαση των δυο κοντινών high fractals και της R1 θα έχουμε σε εβδομαδιαίο σαφή καθοδική απόκλιση.

Πιο πάνω έχουμε την R και άλλα τρία τοπικά εβδομαδιαία υψηλά ως αντιστάσεις τα οποία για να ξεπεραστούν θα πρέπει να στηθεί νέο πάρτι στις τράπεζες ανάλογο με αυτό που ακολούθησε τις ευρωεκλογές. Η εικόνα ως τώρα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντική. Η οριζόντια στήριξη στο ημερήσιο ανέβηκε την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στο χαμηλό της 9/9/19 Κάτω από εκεί αλλάζει η ημερήσια τάση με όρους fractals.

Η τάση των τιμών είναι ανοδική μεν αλλά ασθενής όπως δείχνει κι ο ADX και αν δεν δυναμώσει δεν μπορούν να υπερβούν το υψηλό έτους στο άνοιγμα της επομένης των εκλογών της 7/7.

Η ΑΛΦΑ και η ΠΕΙΡ είναι αυτές που υπολείπονται του δείκτη σε σχέση πάντα με το υψηλό της 8/7 άρα είναι κι αυτές που πρέπει να επιταχύνουν για να δούμε τις διασπάσεις παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΥΤΙΛ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΥΡΩΒ (PASLAS)

ΦΟΥΡΛΗΣ

Τ. ΟΛΥΜΠ

ΙΝΛΟΤ

ΙΝΤΚΑ ΩΚΩ?

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.