ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Η κατεύθυνση της διάσπασης θα δείξει τον δρόμο

Η τάση εξακολουθεί να είναι ανοδική αλλά η συσσώρευση των τελευταίων ημερών έχει δημιουργήσει κοντά στις τρέχουσες τιμές τοπικά χαμηλά κάτω από τα οποία αλλάζει και η τάση. Επιπλέον θα παίξει σενάριο πιθανού μίνι τοπικού ΩΚΩ με στόχο στα 2,60 ευρώ. Αντίθετα αν οι τιμές διασπάσουν την πρόσφατη κορυφή ενεργοποιείται μίνι σχηματισμός τοπικού διπλού πυθμένα με στόχο στα 3,46 ευρώ. Η μικρή αλλά υπαρκτή κρυφή απόκλιση των τιμών που δεν έκαναν νεότερα χαμηλά όπως ο RSI δίνει περισσότερες πιθανότητες στον ανοδικό σχηματισμό εφόσον δεν αλλάξει η τάση σε καθοδική.

Στο εβδομαδιαίο βλέπουμε ότι η τάση είναι σαφώς ανοδική με τις στηρίξεις στην S1, την S  και το χαμηλό του Αυγούστου. Από τον ΕΚΜΟ 20 έχουμε αρκετή απόσταση και η πράσινη γραμμή λαιμού είναι η κύρια αντίσταση. Αν ο μίνι Δ.Π του ημερήσιου ενεργοποιηθεί τελικά θα μιλάμε για μια πρώτη προσπάθεια ενεργοποίησης του μεγάλου ανοδικού σχηματισμού μεσομακροπρόθεσμης αναστροφής. Αν έχει δίκιο ο Goldfish για τον ΔΤΡ δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα. Άλλωστε στις ΗΠΑ είχαμε θεαματική ανάκαμψη στους δείκτες.

Πολλά τα ΑΝ αλλά μόνο έτσι μπορούμε να βλέπουμε συνέχεια στην ανοδική προσπάθεια της μετοχής που ακόμα βρίσκεται στο 50% της τιμής της τελευταίας της ΑΜΚ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

CENER (ΔΙΟΜΗΔΗΣ)

ΕΛΛΑΚΤΩΡ (LORAC)

IKTINOS (DORISAEL)

DAX, ΕΛΛ, 3E (Goldfish)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.