ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τελευταίος σε απόδοση σε σχέση με τους άλλους δυο σημαντικούς δείκτες, τουλάχιστον για το διάστημα μετά τις ευρωεκλογές και περισσότερο μετά το χαμηλό του Αυγούστου κι αυτό κυρίως λόγω της αντίθετης με τις τράπεζες κυρίως, αλλά και με ΟΤΕ κι ΟΠΑΠ, πορείας της 3Ε που έχει και την πιο σημαντική επιρροή στη διαμόρφωσή του.

Μια ματιά στους τέσσερις τίτλους που επηρεάζουν περισσότερο το δείκτη μαζί τους δυο της προηγούμενης ανάρτησης δείχνει και την αιτία της υστέρησης.


Το λευκό κερί της εβδομάδας που τέλειωσε έφερε το δείκτη στη πρώτη από τις οριζόντιες αντιστάσεις, η υπέρβαση των οποίων θα κρίνει αν τέλειωσε η διόρθωση στα πρόσφατα χαμηλά αλλά όχι μόνο...

Η τάση παραμένει ανοδική τόσο στο μηνιαίο κι εβδομαδιαίο όσο και στο ημερήσιο και με όρους fractals αλλά και με βάση τους κινητούς που συνήθως εξετάζουμε ως κριτήρια.

Στο ημερήσιο πάντως θέλουμε να δούμε άρση των αποκλίσεων σύντομα.

Σε διαφορετική περίπτωση με διάσπαση του τελευταίου τοπικού χαμηλού θα έχουμε αλλαγή της ημερήσιας τάσης και ενεργοποίηση του τελευταίου σχηματισμού διπλής κορυφής που θα ενισχύσουν τις πιθανότητες για ένα ακόμα πτωτικό κύμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.