ΕΤΕ, ΔΕΗ, ΙΚΤΙΝΟΣ: Εκτιμήσεις των φίλων του Soltrade (17/9/19) – ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΤΙΤΑΝ, ΟΤΕ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, JUMBO: Οι μεταβολές της ημέρας (16/9/19)

Ο μεγάλος σχηματισμός ανοδικής αναστροφής  παραμένει ενεργοποιημένος αλλά τρεις φορές απέτυχε να πάει πέρα από τον ενδιάμεσο στόχο του. Η διόρθωση μπορεί να καθυστέρησε αλλά δείχνει πλέον ότι είμαστε πιθανότατα στο τρίτο κύμα της. Η τάση είναι καθοδική και σήμερα είχαμε ενεργοποίηση σχηματισμού διπλής κορυφής.

Είναι πολύ πιθανό ότι διορθώνεται όλο το ανοδικό του 2019 αλλά και πάλι φαίνεται δύσκολο να πάει τόσο βαθιά ώστε να φθάσει τη μέγιστη πτώση ως τον στόχο αφού θα πρέπει να διορθώσει πάνω από 50%.

Η τάση στη μεσαία και τη μεγάλη εικόνα είναι ανοδική αλλά η ενεργοποίηση του μεγάλου διπλού πυθμένα πήρε αναβολή.

Δείτε και την κυματική εκτίμηση του φίλου Dorisael.

Στον Τιτάνα αντίθετα είχαμε σήμερα ενεργοποίηση ανοδικού σχηματισμού μετά από καιρό. Αν επιτευχθεί ο μέγιστος στόχος του θα αλλάξει και η ημερήσια τάση σε ανοδική.

Στον ΟΤΕ είχαμε σήμερα υπέρβαση της οριζόντιας αντίστασης και αλλαγή της τάσης σε ανοδική. Η επίτευξη του στόχου του μίνι διπλού πυθμένα είναι θέμα ολίγου χρόνου και η επιστροφή στο υψηλό έτους, όπου και ο στόχος της ανοδικής διάσπασης της κατερχόμενης σφήνας, μοιάζει πλέον περισσότερο πιθανή.

Αλλαγή τάσης είχαμε και στη ΓΕΚΤΕΡΝΑ με ανοδική διάσπαση του ανοδικού τριγώνου με στόχο στα 6,94 ευρώ όπως ήδη αναφέρθηκε στις 11/9/19.

Η ΜΠΕΛΑ ήταν η τρίτη μετοχή που άλλαξε τάση σήμερα. Ο στόχος του διπλού πυθμένα μετά το pullback - retest της γραμμής λαιμού μοιάζει επίσης θέμα ολίγου χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

17/9/19

ΕΤΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), (GOLDFISH)

ΔΕΗ, ΙΚΤΙΝΟΣ (Θοδωρής)

3Ε (Goldfish)

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.