ΕΤΕ, EUROBANK: Άνοδος στηρίξεων – ΓΔ, ΔΤΡ, ΜΟΗ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ. ΙΚΤΙΝΟΣ, ΕΕΕ, ΑΔΜΗΕ

ETE

Η απόκλιση στη μικρή εικόνα έδωσε τη διόρθωσή της στις τιμές που πλέον έχουν σχηματίσει και νέο τοπικό χαμηλό κι έχουν ανεβάσει έτσι το επίπεδο οριζόντιας στήριξης στα 2,45 όπως η ΑΛΦΑ κι ο ΔΤΡ. Το κλίμα στην αγορά δεν βοηθά αλλά μέχρι να δούμε απώλεια της στήριξης (αρνητικό σενάριο) αυτής πρέπει να έχουμε κατά νου και το ενδεχόμενο να δούμε ενεργοποίηση του σχηματισμού τοπικού διπλού πυθμένα που ολοκληρώθηκε σήμερα (θετικό σενάριο).

Το θέμα είναι αν η απόκλιση στη μεγαλύτερη εικόνα έδωσε μόνο αυτή τη διόρθωση που είδαμε στα 2,45 ευρώ. Η μεσοπρόθεσμη τάση αλλάζει με όρους fractals μόνο αν χαθεί το χαμηλό των 1,89 οπότε η διόρθωση πέρασε το 38,2% όλου του ανοδικού.

Στην ΕΥΡΩΒ πάντως που είχαμε ήδη τέτοια αλλαγή τάσης μπορεί να τρόμαξε για λίγο αλλά στην πραγματικότητα έδωσε αντίδραση επιβεβαιώνοντας την ευρύτερη περιοχή ως στήριξη. Το βάθος της διόρθωσης του Αυγούστου ήταν το μεγαλύτερο από τους τραπεζικούς τίλους κι έτσι είναι ενδεχόμενο να τέλειωσε εκεί η διόρθωση των τιμών. Την συνέχεια θα την καθορίσει πιθανότατα το ποια γραμμή θα διασπάσει, την Σ1 ή την Ζ.

Στο ημερήσιο όπου η τάση έχει ήδη γίνει ανοδική βλέπουμε ότι είχαμε και εδώ από σήμερα άνοδο της οριζόντιας στήριξης όπως στις ΕΤΕ και ΑΛΦΑ. Το ζητούμενο είναι να μην έχουμε σχηματισμό μιας μίνι διπλής κορυφής που ενεργοποιείται κάτω από το χαμηλό της Τρίτης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (Θοδωρής)

ΜΟΗ Ενδιαφέρουσα προσέγγιση του Παναγιώτη εδώ κι εδώ

ΜΟΗ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΔΤΡ (ΝΕΚ)

ΙΚΤΙΝΟΣ (JOHN X)

ΑΔΜΗΕ, ΕΕΕ , ftse (Goldfish)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.