ΜΟΗ ΓΔ: Με την ματιά των φίλων του soltrade – ΕΛΠΕ, ΙΚΤΙΝΟΣ

Για την σημερινή ημέρα επέλεξα τα κατά την άποψή μου πιο ενδιαφέροντα από τα σχόλια που έγραψαν οι φίλοι μας στην τελευταία ανάρτηση για το ΧΑΑ:

ΜΟΗ (DORISAEL)

Thumbnail

Η μέτρηση ξεκινά από τα χαμηλά του 2012. Παρατηρούμε ότι βρισκόμαστε στην διορθωτική κίνηση του 4ου κύματος.

Στην ημερήσια εικόνα αναλύουμε το κύμα 4 και βλέπουμε ότι έχουμε μια διορθωτική κίνηση WXY. Ο στόχος που δίνουμε είναι το εύρος τιμών στο γαλάζιο τετράγωνο.

Thumbnail

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Δυστυχώς οι μαθηματικοί δείκτες στο ημερήσιο,ταυτόχρονα, δείχνουν την ταλαιπωρία που έρχεται.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ (ΝΕΚ)

Άσχετα και πέρα από το πολύ βραχυπρόθεσμο όπου τα σημεία είναι πολύ κοντά για να μας δείξουν κατεύθυνση αλλά και το πολύ μακροπρόθεσμο που οι ανοδικοί στόχοι είναι γνωστοί, υπάρχει η υποχρέωση του να επισημάνω στην μεσοπρόθεσμη εικόνα τα εξής:

Μεσοπρόθεσμα, αντικειμενικά η αδυναμία διάσπασης του 77% του όλου καθοδικού δηλαδή του 876 αλλά και η 3-κυματικότητα του πρόσφατου ανοδικού (που δείχνει να είναι Χ - μίλησα στο live για την ομοιότητά του με το αμέσως προηγούμενο ανοδικό) όπως κυρίως η μικρή ανοδική κλίση τιμών (σε σχέση με αυτή του rsi) δίνουν πιθανότητες κίνησης σε επίπεδα χαμηλότερα του 791.34, δηλαδή του χαμηλού της 16/8/19. Η συγκεκριμένη αναλογία του καθοδικού, σε περίπτωση που αποτύχουμε να γράψουμε νούμερα>876 με ισότητα μας πάει στο 766 ως Ζ, παραπέμποντας σε ταλαιπωρία αρκετών εβδομάδων έως και μηνών.

Mε άλλα λόγια η μεσοπρόθεσμη εικόνα δείχνει αρκετά ξεκάθαρα ότι προμηνύεται θύελλα στις αγορές...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΚΤΙΝΟΣ Δ.Κ

ΕΛΠΕ

ΕΛΠΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.